Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Kaymakam Demir´den başarılı öğrencilere ödül

Besni Kaymakamı Nazlı Demir Liselere giriş sınavında yüzde 3´lük dilime giren öğrenciler ile yükseköğretime giriş sınavında ilk 10.000´e giren öğrencileri düzenlenen programda ödüllendirdi.

EĞİTİM 4.09.2021 15:09:00 0
Kaymakam Demir´den başarılı öğrencilere ödül

Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Liselere giriş sınavında yüzde 3´lük dilime giren öğrenciler ile yükseköğretime giriş sınavında ilk 10.000´e giren öğrencileri Besni Milli Eğitim Müdürü SODES toplantı salonunda düzenlenen programda ödüllendirdi.

Programda konuşan Kaymakam Demir; ?Liselere giriş sınavında yüzde 3´lük dilime giren çocuklarımız ile yükseköğretime giriş sınavında ilk 10.000´e giren gençlerimizle bir araya gelerek karınca kararınca kendilerini ödüllendirdik. LGS´de Türkiye geneli 97 birinciden biri Besni´mizden çıktı. YKS´de eşit ağırlık alanında Türkiye 181.´si Besni´mizden çıktı. Ne kadar gurur duysak azdır. Başta bu başarının sahibi gençlerimiz olmak üzere fedakârlıklarla evlatlarını bugünlere getiren ailelere ve emeğini esirgemeyen başta Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Demirel olmak üzere kıymetli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum? diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER