Kaymakam Demirkale köylerdeki İlkokul öğretmenlerine seslendi

GÜNDEM 29.05.2013 09:22:26 0
Kaymakam Demirkale köylerdeki İlkokul öğretmenlerine seslendi

“Tamamen ekip ruhunun yansımasıdır”

 

Birleştirilmiş Sınıflar çalışma toplantısında öğretmenlere seslenen Kaymakam Gürkan Demirkale, eğitimde yakalanan başarıların ekip ruhunun yansıması olduğunu söyledi. Çalışma toplantısında Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç ve ekibini tebrik eden Kaymakam Demirkale,

“Biliyorsunuz tüm bu başarılarda ekip ruhunun, takım ruhunun yansımalarını görüyoruz. Biz takım ruhuyla ekip ruhuyla çalışıyor sizlerin destekleriyle başarıyoruz. Biliyorsunuz Köseceli Çok Programlı Lisesi Türkiye Birincisi oldu. Nedir oradaki başarı? -Tamamen ekip ruhunun yansımasıdır.” dedi.

 “Kavgamız; Devlet desteği dışında neler yapabiliriz!”

 

 Köylerde görev yapan öğretmenlerin çalışma şertlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Demirkale, “Bizlerde köy gezilerimizde sizleri ve okullarınızı ziyaret ediyoruz çalışma şartlarınızı iyi biliyoruz. Sizlerden beklentimiz okullarınızı bir adım daha nasıl ileri götürebiliriz, okullarımıza devlet desteği dışında neler yapabiliriz bunun kavgasıdır. Hepimiz sizler için çalışıyoruz. Hepinize teker teker emekleriniz için teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

Kaymakam Eğitime büyük destek verdi

 

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç da konuşmasında, “Projelerimizin hayata geçirilmesinde ve başarıya kavuşmasında bizleri yoğun mesaisi içinde yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımız Gürkan Demirkale’ye sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Aile Başarılı Çocuk Seminerleri, “Okul Evde Başlar” Aileler Yarışıyor Bilgi Yarışması, BEDEP (Besni Değerler Eğitimi Projesi, Başarı Değerlendirme Sınavları, Velilere Yönelik Ev Ziyaretleri ile Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Biriminin projelerinin hayata geçmesinde Demirkale’nin her zaman yanlarında olduğunun altını çizen Turaç, “Verdiğiniz desteğin yanında okullarımıza kazandırdığınız her türlü çalışmada, hayırseverlere ulaşarak okullara yaptığınız her türlü hizmette okullarınızı bir adım daha ileri götürdünüz sizlere çok teşekkür ediyorum.”

 

Öğretmenlerin

sorunları dinlendi

Daha sonra toplantıya katılan okulların idarecilerine söz hakkı verilerek sorunları dinlendi.

22 Mayıs 2013 tarihinde Gölbaşı Yolu üzerinde Çamlıca Restarurant’ta yapılan toplantıya tüm Birleştirilmiş Sınıflı İlkokulların Müdür Yetkili Öğretmenleri ve okullarında görev yapan tüm öğretmenler katıldı.

Toplantıya Besni İlçe Kaymakamımız Gürkan Demirkale, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma Geliştirme Birimi Proje Uzmanları Yaşar Gülten, Sedat Seçkin Bozkurt, Arif Çiftci, 56 Birleştirilmiş Sınıflı İlkokulların Müdür Yetkili Öğretmeni, 74 kişilik öğretmen kafilesi çalışma toplantısına katıldılar.

 

Konuşmaların ardından köy gezilerimizde çalışmalarıyla örnek olabilecek 13 okulun çalışmaları sergilendi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor