Kaymakam Emrah Yılmaz’dan Öğretmenler Günü ziyareti

GÜNDEM 29.11.2013 09:23:05 0
Kaymakam Emrah Yılmaz’dan Öğretmenler Günü ziyareti

 

Besni Kaymakamı Emrah Yılmaz konuşmasında, “Öğretmenlik şüphesiz mesleklerin en kutsalı, en saygı duyulacak meslektir çünkü bütün meslekleri yetiştirenler onlardır. Öğretmenlere hiç ödeyemeyeceğimiz minnet borcumuz vardır. Biz de 24 Kasım vesilesiyle Atatürk’ün başöğretmenliği kabul ettiği gün olarak anlamlı günde Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret edelim günlerini kutlayalım istedik. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimize minnetlerimizi şükranlarımızı sunuyorum. Bizlerin üzerinde emekleri olduğu kadar, çocuklarımızın üzerinde de emekleri var, sorumlulukları büyük, bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum, saygılar sunuyorum” dedi. 

Kaymakam Emrah Yılmaz konuşmasını “Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, emekli öğretmenlerimize sağlık ve esenlikler, eğitime gönül vermiş,  bu mukaddes mesleği gururla yapan tüm öğretmen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum diyerek Allah birlik ve beraberliğimizi bozmadan nice 24 Kasımları kutlamayı nasip etsin” diyerek tamamladı.

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç’da “Besni İlçe Kaymakamımız ve beraberindeki heyete Öğretmenler günü vesilesiyle yaptıkları bu ziyaretten dolayı kurumum ve tüm öğretmenler adına çok teşekkür ediyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm öğretmenlerimize kutlu olsun. Bende her birimizin yetiştirilip, ülkesine hizmet eden bireyler olmamızda yadsınamaz katkıları olan bütün öğretmenlerimizin bu mutlu gününü yürekten kutluyorum. Sevgi, şefkat ve fedakarlık mesleği olan öğretmenlik, ülkemizin muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkması ve uluslararası camiada saygın bir ülke haline gelmesi için şüphesiz en önemli meslek gruplarının başında gelmektedir. Zira, toplumda saygın meslekler edinmiş olan kişiler, esnaflar, doktorlar, hukukçular, sanatkârlar, hepsi kendini insan yetiştirmeye adamış bir öğretmenin eseridir. Öğretmenlik bütün mesleklerin temelidir.” diyerek sözlerine son verdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor