Kaymakam Gencer, Besni Halkına teşekkür etti

JÖH Tabur Komutanlığından yola çıkan konvoyun, Besni´de büyük sevgi gösterileri ile karşılanması sonrası Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, ?Besnili vatandaşlarımıza göstermiş oldukları bu duyarlılık nedeniyle teşekkür ediyoruz? dedi.

GÜNDEM 23.02.2018 10:25:52 0
Kaymakam Gencer, Besni Halkına teşekkür etti

Kaymakam Ahmet Gencer, ?Besni´de tarihi günlerden birini yaşadık. 7´den 70´e tüm Besnililer sokaklara çıkıp Mehmetçiğimizi bağrına basarak Afrin´e sevgi seli ve dualarla uğurladı. Burada tüm dünya şunu da görmüş oldu ki, Türk Halkı sonuna kadar Mehmetçiğinin yanındadır. Bu konunun en güzel ve en anlamlı tarafı ise kafile komutanı Jandarma Binbaşı Fırat Toprak´ın gecenin geç saatinde ?sağ salim vardık´ demek için bizleri aramasıydı. Yani bizi evladınız yerine koydunuz demek istiyordu. Bu telefondan tüm Besnililer adına ayrı bir gurur duydum.

Bu eşi benzeri görülmemiş sevgi seli ve duyarlı davranış nedeniyle başta Besnili vatandaşlarımız olmak üzere Besnili Sivil Toplum Örgütlerine, Siyasi Partilerin Yöneticilerine ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun.? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor