Kaymakam Gencer Okul Ziyaretlerine devam ediyor

Besni İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer okul ziyaretleri kapsamında Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

EĞİTİM 8.03.2017 15:30:17 0
Kaymakam Gencer Okul Ziyaretlerine devam ediyor

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Özel İdare Müdür V. Hüseyin Yüksel ile beraber Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Gencer bir dizi incelemelerde bulunarak okul idaresinden bilgiler aldı.

Daha sonra akşam yemeği için yemekhanede bulunan öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Gencer, öğrencilerle sohbet ederek talep ve isteklerini dinledi.

İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer okul ziyaretleri kapsamında daha sonra Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

 Kaymakam Gencer ziyarette İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot´un destekleriyle Doğuş Otomotiv tarafından 2016 yılında oluşturulan otomotiv bölümü atölyesi başta olmak üzere Tesisat ve İklimlendirme, elektrik, metal, makine ve bilgisayar atölyelerini gezerek okul müdürü Nevzat Avşar´dan kısa brifing aldı.

Gencer burada yaptığı açıklamada; ?Geçtiğimiz haftalarda Kalite Yönetim Sistemleri (TS EN ISO 9001) Belgesini alarak ilçemizde bu belgeye sahip ilk ve tek okul olan yine bununla birlikte Beslenme Dostu Okul sertifikası ve 29 Haziran 2016 tarihinde Adıyaman Valimiz Sayın Abdullah Erin tarafından İsotlar Grup ile imzalanan protokol ile Otomotiv bölümünde öğrenim gören öğrencilerimiz Doğuş Oto tarafından stajyer olarak kabul edilecek ve aynı zamanda % 100 iş garantisine sahip olmaları bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir, okulumuza çalışmalarında başarılar diliyorum? dedi.

 

 

 

 

 

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor