Kaymakam İmamoğlu´ndan Şehit Annelerine ziyaret

Besni Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu 10 Mayıs Anneler günü dolayısıyla ilçe merkezi ve köylerde bulunan şehit annelerini ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

GÜNDEM 11.05.2020 11:31:09 0
Kaymakam İmamoğlu´ndan Şehit Annelerine ziyaret

10 Mayıs Anneler günü dolayısıyla ilçe merkezi ve köylerde bulunan şehit annelerini ziyaret ederek anneler gününü kutlayan Kaymakam İmamoğlu´na İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, Askerlik Şubesi Başkanı Muhammed Furkan Canlı ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Orhan eşlik etti.

Şehit annelerinin yanı sıra ?Asırlık Çınar? olarak nitelendirilen 100 yaş ve üzeri yaşlı anneleri de ziyaret eden İmamoğlu, annelere çiçek, el dezenfektanı ve kolonya armağan etti.

Kaymakam İmamoğlu burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ?Bilinçli ve sağlıklı bireyler ile sağlıklı bir toplumun yetişmesinde, eğitim hayatının ilk basamağı olan aile içi eğitim ve çocuklarımızın topluma faydalı bireylere dönüşmesi adına, tüm zorluklara rağmen fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin birer timsalidir annelerimiz.

Bizlere, karşılıksız sevginin en güzel örneklerini sergileyen, Peygamber Efendimizin ?Cennet, annelerin ayakları altındadır.? Hadis-i şerifiyle payelendirdiği annelerimiz; hiçbir övgünün tam olarak anlatamayacağı bir değer, toplumun temelini oluşturan ailenin en önemli fertleridir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta mukaddes değerlerimiz uğruna evlatlarını şehit vermiş annelerimiz ile gazi annelerimiz olmak üzere, her zaman hürmetlerin en büyüğünü hak eden tüm annelerimizin Anneler Günü´nü tebrik ediyor, tüm annelerimize aile fertleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu günler diliyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor