KAYMAKAM İMAMOĞLU´NDAN SPORA DESTEK

Besni Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek Atletizm takımı ve Türkiye Finalleri ile ANALİG müsabakalarına katılacak sporcular ile çalışmaları üzerine sohbet etti.

GÜNDEM 7.02.2020 10:30:13 0
KAYMAKAM İMAMOĞLU´NDAN SPORA DESTEK

Besni´de göreve başladığı günden itibaren her türlü sportif faaliyete maddi manevi destek veren İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu masa tenisi faaliyetlerinde kullanılmak üzere İlçe Spor Salonuna Masa Tenisi Robotu aldı.
İlçe Spor Salonunu ziyaret eden ve yapılan çalışmalarla ilgili olarak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel´den bilgiler alan Kaymakam İmamoğlu´na Masa Tenisi Robotunun tanıtımı yapıldı. Ziyaret sırasında Türkiye Finallerine ve ANALİG müsabakalarına katılacak Besni Gençlik ve Spor Kulübü sporcularıyla sohbet eden Kaymakam İmamoğlu, sporculara ve Antrenör Özlem Tüy´e başarılar diledi.
Sporun teknoloji ile entegre edildiği zaman daha da gelişeceğini ifade eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel kendilerini her zaman pozitif yönde motive eden ve son olarak ta yaklaşık 6000 TL´lik maliyeti bulunan Masa Tenisi Robotunu ilçe sporuna kazandıran İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu´na teşekkür etti.
İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu ayrıca olumsuz hava koşu nedeni ile İlçe Spor Salonunda antrenman yapan Besni Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm takımı sporcularının çalışmalarını izledi ve çalışmalarla ilgili olarak bilgiler aldı.
11-12 Ocak 2020 tarihinde İstanbul´da yapılan Türkiye Yıldızlar Salon Yürüyüş Şampiyonasında Türkiye 5.´si olan İlayda Erdem ve Türkiye 6.´sı olan Ayşe Nur Gül´ün başarılarından dolayı Antrenör Hüseyin Doğan´a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi ve sporculara malzeme desteğinde bulunacağını belirtti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor