Kaymakamlık Turnuvası başladı

GÜNDEM 11.04.2012 10:21:54 0
Kaymakamlık Turnuvası başladı

 

Turnuva açılışına İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk, Besni Servi Mehmet Erdemoğlu Öğrenci Yurdu Müdürü Hüseyin Sonkaya, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Fethi Siner, İl Genel Meclis Üyeleri Sayit Ciner, Kemal Temel, küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Besni Spor Kulüp Başkanı Mehmet Fidan ve sporseverler katıldı.

Turnuvanın açılışında açıklamalarda bulunan İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale; tüm sporculara başarılar dileyerek turnuvanın dostluk, kardeşlik çerçevesinde geçmesini diledi.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, bütün takımlara başarılar dilediğini söyledi. Konuşmasının devamında; “AK Parti iktidarı döneminde Dünya’da Türkiye’nin itibarı arttı. Türkiye’de ki insanımızın kavuştuğu imkanlar bir on yıl öncesinle kıyaslanamayacak derecede arttı. Bugün, içerisinde bulunduğumuz şu sahanın çim olması ile ilgili geçen dönem çalışmalar vardı. Gençlik Spor Bakanlığımızın yerel yönetimlerde %50 hibeli kapsamda yapılan çalışmaydı. Geçen dönembu saha bitirildi. 4 yıldan beri gençlerimiz sentetik çyim sahamızda spor çalışmalarına devam ediyor. Kapalı Spor Salonumuz yine o dönemde başlamış ve yarım kalmıştı. Onu da bitirdik. İnsanımız her şeyin en güzeline layıktır. Müsabakaların dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmesini diliyorum.”dedi.

Konuşmaların bitiminden hemen sonra, Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü tarafında tüm müsabakalarda güvenliği sağlayacak olan Özel Cendere Güvenlik Kursuna Teşekkür Belgesi verildi.

Ardından turnuvanın açılışı yapıldı. Dumlupınar Yıldız Spor ve Ayhanlar Spor arasında başlanacak olan mübsabakanın ilk vuruşunu AK Parti Adıyaman Milletvekil Mehmet Erdoğan ve İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale yaptı. Açılış maçında Ayhanlar Spor büyük bir farkla Dumlupınar Yıldız Spor’u 8-1 mağlup etti.

Devamında oynanan maçların sonuçları ise şöyle:

Sayören Spor – Kutluca Spor -- 1 - 1

Toklu Spor – Kesecik Spor -- 5 – 3


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor