KAYMAKAM ÇAĞLAR PARTAL’LA TANIŞMA VE EĞİTİM BAYRAMI TOPLANTISI YAPILDI

24. Besni Eğitim Bayramı hazırlıkları kapsamında, İlçe Kaymakamı Çağlar Partal, Besni Eğitim Vakfı ve Besni Belediyesi yetkilileri zoom üzerinde bir toplantı yaptı.

GÜNDEM 20.09.2022 14:19:00 0
KAYMAKAM ÇAĞLAR PARTAL’LA TANIŞMA  VE EĞİTİM BAYRAMI TOPLANTISI YAPILDI

Toplantıya, Kaymakam Çağlar Partal, BEV Başkanı Andan Özbay Sabak, Başkan Vekili Şaban Çağıran, Başkan Yardımcısı Elvan Tuğsuz Güven ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Hasan Doğan, Veysel Önder, Asım Öcal, Mehmet Balta, Erdem Erçakallı; Besni Belediyesinden Uğur Yardımlı, Kadir Ballı; Besni Dernekleri olarak ise İstanbul Besnililer Dernek Başkanı Ahmet Bozmaz, Bahçelievler Besnililer Dernek Başkanı Fikret Kalmaz, İzmir Besnililer Dernek Başkanı Veysel Önder katıldı.

Başkan Andan Özbay Sabak, 24’ncüsü yapılacak olan Besni Eğitim Bayramı etkinlikleri kapsamında, programın tek tek üzerinden geçerek, yapılacak çalışmalar konusunda bilgi paylaşımında bulunarak, Kaymakam Çağlar Partal ve Besni Belediyesinden destek istedi.

Kaymakam Çağlar Partal ise Besni’ye atanmış olmaktan dolayı memnuniyetini ifade ederek, Eğitim Bayramının birlik-beraberlik içerisinde ve coşkulu bir şekilde geçmesi için her türlü desteği vereceklerini belirtti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor