KAYMAKAM DEMiR, KARPUZ VE KAVUN HASADINA KATILDI

Besni kaymakamı Nazlı Demir, ilçeye bağlı Çomak, Hacı Halil ve Kızılkaya köylerine karpuz ve kavun hasadı gerçekleştiren çiftçileri ziyaret ederek çiftçilerden yetiştirilen ürünler hakkında bilgiler aldı.

GÜNDEM 26.07.2022 08:20:00 0
KAYMAKAM DEMiR, KARPUZ  VE KAVUN HASADINA KATILDI

Kaymakam Demir'in  Çomak, Hacı Halil ve Kızılkaya köylerimizde kavun karpuz üretimi yapan çiftçileri ziyaretine Besni Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mehmet Kösekul, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel ve Özel İdare Müdürü Ahmet Tanrıkolu eşlik etti.
Çiftçileri ziyareti esnasında açıklamada bulunan Besni kaymakamı  Nazlı Demir; “Yaklaşık 1.500 dekar alanda dekara 8-10 ton ürün alarak üretim yapan çiftçilerimiz ile bir araya geldik. İlçemizde kavun ve karpuzun daha kaliteli çıkması için çalışan çiftçilerimiz teşekkür ediyorum. Kaymakamlığımız  kurum müdürlerimiz olarak her zaman çiftçilerimizin yanlarında olacağız. Tüm üreticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Besni Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mehmet Kösekul ise çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi; “İlçemize dışarından gelen mevsimlik işçilerimizin daha iyi koşullarda barınmaları noktasında hazırlanan projemiz bakanlığımız tarafından uygun görüldü. İlçemizin verimli topraklarında en güzel mahsulleri almak için gece gündüz çalışacağız. Çiftçilerimizin canla başka çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum”
 


Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM DEMiR KARPUZ KAVUN HASADINA KATILDI

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor