Kaymakamlığın Emektarı Hüseyin Yüksel Emekliye Ayrıldı

28 yıldır Besni Kaymakamlığında özveriyle çalışan ve başarılı çalışma hayatının son dönemlerinde iki müdürlük ve bir belediye başkan vekilliği görevi yürüten Hüseyin Yüksel emekliye ayrıldı.

GÜNDEM 20.08.2019 15:49:31 0
Kaymakamlığın Emektarı Hüseyin Yüksel Emekliye Ayrıldı

1991 yılından beri Besni Kaymakamlığında başarılı çalışmalara imza atan Hüseyin Yüksel, geçtiğimiz Cuma günü emekli olmak için dilekçesini verdi.
28 yıllık memuriyet hayatına Kaymakamlık özel kalem müdürlüğü, Besni Özel İdare Müdürlüğü ve Kesmetepe Belediye Başkan Vekilliği görevlerini sığdıran Hüseyin Yüksel çalışma hayatı boyunca vatandaşların da takdirini topladı.
Özellikle İlçe Özel Müdürü görevini yürütürken vatandaşların sorunlarıyla bire bir ilgilenen Yüksel, geçtiğimiz Cuma günü dilekçesini vererek emekliye ayrılmak istediğini bildirdi.
28 yıllık memuriyet hayatını boyunca birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına teşekkür eden Yüksel emekliliği ile ilgili şunları söyledi; ?1991 yılında başladığım Besni Kaymakamlığındaki görevimi her zaman özveri ile yapmanın gayreti ve çabası içerisinde oldum. Bu süre zarfında birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarıma, ilgilerini her zaman üzerimde hissettiğim Besnili vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor