Kaymakamlık Kupası grupları belli oldu

GÜNDEM 27.03.2013 10:35:04 0
Kaymakamlık Kupası grupları belli oldu

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü SODES Salonunda gerçekleştirilen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hüseyin Alakuş, Boşkomiser Mehmet Gürfidan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Mükremin Karadağ ve takım temsilcileri katıldı. 5 grupta toplam 20 takımın mücadala edeceği turnuvanın açılış maçı 27 Mart Çarşamba günü yapılacak.
Programda konuşan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç şu ifadelere başvurdu: “Sporun her şekli her türü güzeldir. İnsanlar arasında barışı, kardeşliği, dostluğu güçlendirecek bir faaliyettir. Kaymakamlığımızın da böyle bir etkinliğe müsaade etmesi ya da böyle bir etkinlikte organizatör yer almasının temel sebebi köylerimiz arasındaki diyaloğu, kardeşliği, spor ruhunu üst seviyeye çıkarmaktır. 
Bu amaçla yapılan organizasyonda başta kaymakamlığımız olmak üzere ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, gençlik spor müdürlüğü, emniyet Müdürlüğü, ilçe sağlık müdürlüğü ve değişik kurumlar görev alacaklar ve güzel amacımıza ulaşmak için hep birlikte kolektif olarak hizmet edeceğiz. Ama asıl amaca ulaşmakta ki en büyük görev takım temsilcileri olarak sizlere düşüyor. Bizim bu turnuvayı düzenlemekte ki amacımız sportmence bir hava yaşamak ilçemizde. Sportmenliğin, centilmenliğin en üst seviyede olmasını temenni ediyoruz, buna da hepinizin ön şart olarak inanmanızı ve bu konuda bize taahhütte bulunmanızı bekliyoruz. Her takım kendi oyuncusuna hâkim olursa, her takım kendi yöneticisi önderliğinde sportmenlik ve centilmenlik ruhuna inanırsa turnuvanın sonunda güzel bir sonuç elde ederiz. Yoksa her maçtan sonra gürültü patırtı, kavga ya da dedikodu gibi davranışlar turnuvanın güzelliğine gölge düşürür. Görüyoruz Dünya Kupasında bile hakem hataları olabiliyor, Avrupa şampiyonasında hakem hatası olabiliyor, bizim futbol ligimizde çok sık hakem hatası olabiliyor onun için şunu hepiniz peşin olarak kabul edin ki hiçbir hatayı biz hedeflemiyoruz ve sıfır hatayla bu organizasyonu tamamlamak istiyoruz, olası öyle bir durum olursa da bilin ki art niyet yok. Komite olarak hepinize eşit mesafedeyiz, hepinizin başarılı olmasını istiyoruz, takım yöneticileri olarak sizler de bunu ön koşul olarak kabul eder bunun hayata geçmesi için üzerinize düşeni yaparsanız memnun olurum. Aksi takdir de biliyorsunuz turnuvanın kendi içerisinde değişik kuralları var, o kuralları uygulamak zorunda kalırız, umarım onlara hiç gerek kalmaz ve dostça başladığımız gibi, dostça ve kardeşçe de bitiririz. Bu konuda ön koşul olarak beklentileriniz varsa Fethi hocam aracılığıyla alabiliriz veya müsabakalar arasında sizi rahatsız eden bizim yapmamız gereken bazı hususlar olursa yine Fethi hocam aracılığıyla alabiliriz ama öncelikle arkadaşlar hepimizin tek korumaya çalışacağı en baştaki unsur sportmenlik olsun, centilmenlik olsun ve dostluk olsun. Hepinize saygılar sunuyorum, hepinize hayırlı olsun, hepinize başarılar.”
Akabinde grup çekilişleri yapıldı. Çekiliş sonucunda Fethi Siner takım takım temsilcilerine kurallar hakkında, Başkomiser Ahmet Gürfidan ise güvenlik konusunda bilgi verdi.
Çekiliş sonucu oluşan gruplar ise şu şekilde:
A Grubu: Kesmetepe Belediye Spor, Bakla Merve Spor, Kesecik Nuriş Spor, Çalım Yazıkarakuyu Spor.
B Grubu: kartal Spor, Sevkan Pen Spor, Kozluca Spor, Kardeşler Spor.
C Grubu: Yazıkarakuyu Nergiz Spor, Ülkü Spor, Karizma Spor, Sayören Ceylin Spor.
D Grubu: Sayören Spor, Çakırhüyük Belediye Spor, Furkan Spor, Tekağaç Spor.
E Grubu: Kitiş Spor, Gap Golf Spor, Besni Devlet Hastanesi Spor, Özgür Gençlik Spor.
 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor