Kaymakamlık Turnuvası Başladı

Besni Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Besni Kaymakamlığı 2017 Yılı Centilmenlik Kupası Futbol Turnuvası start aldı.

SPOR 22.04.2017 08:54:05 0
Kaymakamlık Turnuvası Başladı

İlçe merkezi ve köyler dahil olmak üzere 28 takımın başvurduğu 2017 Yılı Centilmenlik Kupası Futbol Turnuvasında ilk maçta Payamca Gap Spor ile Güney Spor karşı karşıya geldi.

Turnuvanın ilk maçına İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, MHP Besni İlçe Başkanı Hamdi Arslan, Besni Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ballı ve sporseverler katıldı.

Maçtan önce konuşma yapan Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel; ?Bizler Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak milletine sevdalı, hür düşünebilen, milli ve manevi değerlerine bağlı, cumhuriyet ve demokrasiyi benimsemiş, donanımlı bir gençlik yetişmesine katkıda bulunmayı hedeflemekteyiz.

Sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğu ilkesinden hareketle turnuvamıza iştirak eden 28 takımımızın idareci, antrenör ve sporcularından centilmence bir turnuva geçirmelerini ve izleyicilere keyifli bir müsabaka izletmelerini temenni ediyoruz? dedi.

Daha sonra başlama vuruşunu İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer´in yaptığı maça her iki takımda karşılıklı ataklarla başladı.

Dostluk içerisinde geçen Payamca Gap Spor ile Güney Spor maçı 1-1´lik eşitlikle sonuçlandı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor