Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kaymakamlık Turnuvası Kuraları Çekildi

Besni Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Besni Kaymakamlığı 2017 Yılı Centilmenlik Kupası Futbol Turnuvası kuraları çekildi.

SPOR 15.04.2017 18:05:04 0
Kaymakamlık Turnuvası Kuraları Çekildi

28 Takım Başvurdu

2017 Yılı Centilmenlik Kupası Futbol Turnuvası için ilçe merkezi ve köyler dahil olmak üzere 28 takım başvurdu. Dört grup 4´erli, dört grup ise 3´erli takımlar halinde mücadele edecek takımlar için Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde kura çekimi için tören düzenlendi.

Düzenlenen törende her takım kendi grubu için kurasını kendi çekerken maçlar ise Çarşamba günü başlıyor.

Gencer; ?Besnililere Yakışır Bir Turnuva Olsun?

Kura çekim törenine katılan İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer bütün takımlara başarı dileklerinde bulunarak şunları söyledi; ?Çarşamba günü maçlar başlıyor. Bütün takımlara başarılar diliyorum. İnşallah centilmenlik ruhu içerisinde Besnililere yakışır bir turnuva yapacağınızı düşünüyorum.

Bu yapılacak turnuvalar bundan sonra düzenlenecek olan turnuvalara da referans oluyor. Onun için bize yakışanı yapalım, tüm Adıyaman bizi takip etsin? dedi.

Adıgüzel; ?Vatandaşlarımız Tribünleri Doldurmalı?

Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Metehan Adıgüzel ise kura çekimi sırasında takımlara turnuva ile ilgili bilgiler aktardı. Turnuvanın Besni´ye yakışır bir turnuva olması için Çarşamba günü tribünlerin dolu olması gerektiğini ifade eden Aydıngüzel vatandaşları stadyuma davet etti.

Kura çekiminin ardından Çarşamba günü yapılacak olan ilk maç içinde ayrı bir kura çekildi. Çekilen kura sonucunda ise Çarşamba günü saat 17.30´da Payamca Gap Spor ile Güney Spor karşı karşıya gelecek.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER