Kenan Polat adaylıktan çekildi: Ak Parti´yi destekleyecek

MHP Besni Belediye Başkanı Kenan Polat adaylıktan çekildi. Yapılan açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin aldığı karar doğrultusunda adaylıktan çekildiği, Pazar günü yapılacak olan seçimde Besni´de Ak Parti´yi destekleyecekleri açıklandı.

SİYASET 29.03.2019 15:34:32 0
Kenan Polat adaylıktan çekildi: Ak Parti´yi destekleyecek

MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün dün Parti binasında bir basın açıklaması yaparak Kenan Polat´ın adaylıktan çekildiğini duyurdu. İl Başkanı Özgün, Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin talimatları doğrultusunda Polat´ın adaylıktan çekildiğini söyledi. ?31 Mart´ta yapılacak seçimde adayımızı çekerek AK Parti´nin adayını destekleyeceğiz. Ben MHP´liyim diyen teşkilatın emirlerine uyan her Partili ülkücü kardeşimin 31 Mart´ta yapılacak seçimde AKP´ye oy vermelerini bekliyorum ve istiyorum. Çünkü amacımız Türkiye´nin geleceğidir, Türkiye´nin bekasıdır. Adayımızı çekme sebebimiz budur? diye konuştu.

İl genel ve Belediye Meclisinde MHP´ye

MHP MYK üyesi Sedat Yaşar ise yatığı konuşmada şunları söyledi. ?Bizim bir fazla Belediye almak gibi bir kaygımız endişemiz yok. Tamamen Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve ülkenin bekasından başka hiçbir düşüncemiz niyetimiz olamaz. Adayımızı çekmiş bulunmaktayız. Ancak İl genel meclisi ve Belediye Meclisi üyeliğinde kendi partimizin adaylarını desteklemeye devam ediyoruz? dedi.

?Vatanımızı bölmek isteyenler ile kol kola giren?

Öte yandan Ak Parti Besni ilçe Başkanı Mustafa Çiğdem´de bir açıklama yaparak MHP´ye teşekkür etti. Çiğdem, ?Oynanan kirli oyunları, yıkım üzerine yapılan ittifakları gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyet Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Besnimizde de Cumhur ittifakını gerçekleştirdi.

Vatanımızı bölmek isteyenler ile kol kola giren, her türlü kirli çalışmayı yapan, kazanmak için her yolu mübah gören zihniyet, Besni´mizde de aynı senaryoları oynuyor.

Meselenin Besni´ye hizmet değil, menfaat ve yapılan yolsuzlukları kapatma ve daha fazlasını yapmak için çare arama meselesi olduğunu hemşerilerimiz görüyor.

İnşallah 31 Mart akşamı bu kirli elleri Besnimizin yakasından söküp atacağız. Besni´yi hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız. Bu kirli oyunlara karşı kayıtsız kalmayıp adayımıza destek olan Milliyetçi Hareket Partisi Besni Teşkilatına, üyelerine ve Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş hemşerilerimiz ile Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Sayın Kenan Polat´a teşekkür ediyoruz.? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor