Kerkük´ten Besni´ye Türkü Gecesi Etkinliği

Besni Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ?Türkmen elinden Türkmen yurduna-Kerkük´ten Besni´ye Türkü Gecesi? etkinliği katılımcılardan ilgi gördü.

GÜNDEM 30.12.2017 17:13:33 0
Kerkük´ten Besni´ye Türkü Gecesi Etkinliği

Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün, İlçe Başkanı Hamdi Arslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yıldırım, Ülkü Ocakları İl Başkanı Taha Şahin, Suvarlı Belde Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz, İYİ Parti Besni İlçe Başkanı İmdat Yıldırım, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, Besni Birlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Polat, siyasi parti başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Besni İlçe Başkanı Mehmet Ballı; ?Hareketimizin lideri, Türkmen Beyimizin ifade ettikleri gibi Misak-ı Millinin mirası ile ilgilenmek hakkımız olduğu kadar ecdadımızın bize yüklediği tarihi görevdir. Bu görevden kaçmayacağız. Bu görevi Allah´ın izniyle de yerine getireceğiz? sözleri şiarımız olacaktır.

Bütün bu bilgiler ışığında Türkmeneli, ülkücülerin nazarında vatan coğrafyasının nadide bir parçasıdır. Türk milliyetçileri Irak ve Suriye Türklüğünü hiçbir zaman Anadolu Türklüğünden ayırmamış, bilakis Anadolu Türklüğünün doğal uzantısı olarak görmüştür. Türkmeneli, ülkücüler açısından Osmanlı Devleti´nin vasiyeti, Misak-ı Millinin emanetidir.

Sözlerime son verirken gecemizin milletimizin birliğine, dirliğine, iriliğine vesile olması dilek ve temennisiyle hepinize iyi seyirler diliyorum? dedi.

Yapılan konuşmanın ardından slayt ve sinevizyon gösterimi yapıldı. Program öğretmenler ve yerel sanatçılardan oluşan koronun sunduğu Türkü ziyafetinin ardından son buldu. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor