KESK’ten Elibol’a ziyaret

GÜNDEM 21.11.2012 11:26:18 0
KESK’ten Elibol’a ziyaret

 

Gaziantep KESK bileşenlerinden oluşan Bilim Emekçileri sendikası (EĞİTİM-SEN) Tüm Belediye ve  Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası(TÜMBELSEN), Büro Emekçileri sendikası(BES), Basın Yayın, İletişim ve posta Emekçileri Sendikası (HABER-SEN ve Sağlık Emekçileri Sendikası (SES)’den oluşan kurumların Başkan ve yöneticileri, Baro başkanlığına seçilen Av.Ali Elibol ve yönetimine ziyarette bulundu. Av. Ali Elibol “Baro başkanlığını kazanmamız nedeniyle tarafımıza kutlama ziyaretinde bulunan sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve yöneticilerine teşekkür ederim. Demokrasi örgütlü toplumların rejimidir. Örgütlenmemizde Demokrasiye uygun olmalıdır. Biz yargının sivil ayağıyız Savunmanın olmazsa olmazları vardır. Bir savunman Avukat, Demokrasiye, temel hak ve özgürlüklere, insan haklarına inanmalıdır. Çünkü, demokrasi savunmanın yaşam alanıdır. Demokrasinin daralması, savunmanın yaşam alanını daraltır. Temel hak ve özgürlükler ile insan hakları, savunmanın beslenme kaynağıdır. Bu haklardaki daralma ve ihlaller, savunmanın beslenme kaynaklarını ortadan kaldırır. Barolar bu nedenle Temel hak ve özgürlükler ile insan haklarındaki daralma ve ihlallerde Karşı olmak zorundadır.” diye konuştu. 

 

‘Biz baro ve diğer sivil toplum

kuruluşlarını önemsiyoruz’

Gaziantep KESK dönem sözcüsü,Gaziantep Eğitim-Sen Başkanı Ömer Faruk Koç ise Baro ve yöneticilerine yapılan ziyarette” Türkiye’nin temel sorunlarından birisi hukuktur. Eyer bir ülkede hukuk tam olarak işlemezse, adalette olmaz. Ülke gündemimizde Baro ile beraber olmak istiyoruz. Biz Baro ve diğer sivil toplum kuruluşlarımızı önemsiyoruz. Biz kesk bileşenleri olarak, yeni seçilen sizi ve yönetiminizi tekrar tebrik ederiz.” dedi

Gaziantep Baro başkanı Av.Ali Elibol,” KESK bileşenlerinin bu ziyaretin den memnun oldum. Hepinize çok teşekkür ederim dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor