Kesmetepe´de Başkan Yılmaz ve Encümenler CHP´ye geçti

?2 Haziran´da tekrarlanan Kesmetepe´deki Belediye Başkanlığı seçiminde DSP´den Belediye başkanı seçilen Ali Yılmaz ve belediye meclis üyeleri Cumhuriyet Halk Partisine geçti.

SİYASET 19.11.2019 09:42:52 0
Kesmetepe´de Başkan Yılmaz ve Encümenler CHP´ye geçti

2 Haziran 2019 tarihinde Yüksek Seçim Kurulunun kararıyla tekrarlanan seçimi kazanan DSP´li Belediye Başkanı Ali Yılmaz ve belediye meclis üyeleri aldıkları kararla CHP´ye geçtiler.
Yılmaz, 31 Mart seçimlerinde de CHP´den adaylık başvurusunda bulunmuştu. DSP´den 2 Haziran seçimlerini kazanan Yılmaz, doğudaki bazı Belediyelere Kayyum atamalarının ardından Partisinin tutumuna tepki olarak DSP´den bir süre önce istifa etmişti.
Cumhuriyet Halk Partisine katılan Başkan Yılmaz ve Belediye meclis üyeleri için önceki gün beldede katılım töreni düzenlendi.

Yılmaz; ?Beldemize hayırlı olsun?

Burada Cumhuriyet Halk Partisine geçişleriyle ilgili konuşan Belediye Başkanı Ali Yılmaz; ?2 Haziran´da tekrarlanan yerel seçimde halkımızın teveccühüyle belediye başkanlığına seçildim. Göreve geldiğimiz günden bu yana beldemiz için hizmetin en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz.
Son olarak da beldemiz için daha hayırlı olacağını düşündüğümüzden belediye meclis üyelerimizle birlikte Cumhuriyet Halk Partisine geçme kararı aldık. Zaten görüş olarak da bize uzak bir parti değil. Yaptığımız görüşmeler ve başvuru sonucunda meclis üyelerimizle birlikte Cumhuriyet Halk Partisine katıldık.? dedi.
Törene CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP İl Başkanı Deniz Çakmak, İlçe Başkanı Hakan Kılınç, Şambayat Belediye Başkanı Nejdet Arıcı ve partililer katıldı.
Belediye Başkanı Ali Yılmaz´a rozeti ise CHP İl Başkanı Deniz Çakmak tarafından takıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor