Kılınç; ?Adalet, Hukuk Yok Edilmekte?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu´nun "MİT TIR´ları görüntülerinin yayınlanması" davasında 25 yıl hapis cezasına çarptırılmasının ardından CHP Besni İlçe Teşkilatı basın açıklaması düzenledi. İlçe Başkanı Hakan Kılınç yap

GÜNDEM 17.06.2017 09:58:39 0
Kılınç; ?Adalet, Hukuk Yok Edilmekte?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu´nun "MİT TIR´ları görüntülerinin yayınlanması" davasında 25 yıl hapis cezasına çarptırılmasının ardından CHP Besni İlçe Teşkilatı basın açıklaması düzenledi. İlçe Başkanı Hakan Kılınç yaptığı basın açıklamasında; ?Devleti Devlet yapan adalettir. Çöken bir devlete adım adım gidiyoruz. Adalet, hukuk yok edilmekte? dedi.

 

Ellerinde ?Adalet? Yazılı Afişlerle

Basın Açıklaması yaptılar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu´nun "MİT TIR´ları görüntülerinin yayınlanması" davasında 25 yıl hapis cezasına çarptırılmasının ardından CHP Teşkilatlarında verilen karara tepkiler sürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Ankara´da başlattığı ?Adalet? Yürüyüşüne destek olarak CHP Besni ilçe Teşkilatı ellerinde adalet yazılı afişlerle basın açıklaması düzenledi.

Parti binasında düzenlenen basın açıklamasına İlçe Başkanı Hakan Kılınç, Şambayat Belde Belediye Başkanı Necdet Arıcı, Kesmetepe Belde Belediye Başkanı Vakkas Acar ve partililer katıldı.

?Bu Topraklarda insanlık dışı

Hiçbir oluşum yeşermeyecek?

CHP Besni İlçe Teşkilatı adına basın açıklamasını yapan İlçe Başkanı Hakan Kılınç, bu topraklarda insanlık dışı hiçbir oluşumun yeşermeyeceğini ifade etti.

Kılınç açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; ?Devleti Devlet yapan adalettir. Çöken bir devlete adım adım gidiyoruz. Adalet, hukuk yok edilmekte.

21. yüzyılın ilk çeyreğinde dünyada hukuk ve demokrasi alanında tavan yapmış ülkelerle rekabet etmemiz gerekirken maalesef geri kalmış, düşünce, demokrasi düşmanlığı temelinde iktidarlarını sürdüren ihvan merkezli tek adam diktatörlüğüne doğru ülkemizi hızla devşirmektedirler. Kendisi gibi düşünmeyen herkesi, her kesimi kendisine düşman ilan edip hukuk dışı uygulamalarla kitleleri silikleştirmektedirler. Ama şunu unutuyorlar, bu topraklarda insanlık dışı hiçbir oluşumun yeşeremeyeceğini ve sonlarının hüsran ile biteceğini kendileri de bildikleri için her türlü hukuksuzluğu güzelim Anadolu insanına reva görmektedirler? dedi.

?Dünyada ki en onurlu mücadele

Demokrasi mücadelesidir?

Dünyadaki en onurlu mücadelenin demokrasi mücadelesi olduğuna vurgu yapan Hakan Kılınç açıklamalarını şöyle sürdürdü; ?Kendi kirli politikalarını sürdürmek ve hatta komşu ülkelerde de yeşertmek için giriştikleri uygulamaların deşifre olmasıyla birlikte bu tür hukuksuz saldırılar devam edecektir. Demokrasi ve hukukun herkese mutlaka bir gün gerekli olacağı bilinci ile gelin demokrasimize sahip çıkalım ve medeni dünyanın onurlu bir üyesi olma mücadelesini hep birlikte verelim.

Diktatörlük bu toprakların fıtratına asla uygun değildir. Ülkemize bir deli gömleği giydirilmeye çalışılmaktadır. Gelin, bu gömleği hep birlikte üzerimizden atalım. Bu tarz yönetim şekillerinin örnekleri bölgemizde bolca bulunmaktadır ve nihai sonlarını da hep birlikte görmekteyiz.

Dünyada ki en onurlu mücadele demokrasi mücadelesidir. Demokrasinin rafa kaldırıldığı bir yerde adalet tamamıyla muktedirin hizmetine girer ve maalesef bunun provalarını yaşamaya başlamış bulunmaktayız.  Herkes için demokrasi ve adalet diye haykıralım.  

Kutlu bir yürüyüşe çıkıyoruz. Ülkemiz için, insanımız için, çocuklarımız için güzel ülkemize gerçek adalet ve demokrasi gelene kadar bu yürüyüşümüz devam edecektir? diye konuştu.  


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor