Kızılay Besni Şubesi yardımlarına devam ediyor

GÜNDEM 17.01.2015 08:37:37 0
Kızılay Besni Şubesi yardımlarına devam ediyor

 

Suriye’de ortaya çıkan insani krizin ilk gününden bugüne kadar yardım çalışmalarına devam eden Besni Kızılay Şubesi son yaptığı çalışmalarla ülkelerindeki savaş sonucu yurdumuza sığınan Suriyeli 40 aileye 500 kg. odun yardımı yaparak toplamda 20 ton odun yardımı yaptı.

Toplamda ihtiyaç sahibi 120 aileye kömür yardımında bulunan Kızılay Besni Şubesi başkanı Ali Erdoğan yaptığı açıklamada evlerinde soba ve kalorifer ile ısınırken yardıma muhtaç ailelerin haline duyarsız kalamayacaklarını ve bu manada desteği olan Mehmet Erdoğan, Yıldız Paçcı ve Murat Göğüş’e şükranlarını sunduğunu söyledi. Ayrıca Kızılay şubesinden halı, battaniye, yorgan ve çok sayıda kıyafet dağıtıldığını söyleyen Ali Erdoğan birde yılbaşı mesajı yayınladı. 

Ali Erdoğan yayınladığı mesajda “Değerli hemşerilerim. Acısıyla ve tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Birlikteliğimizden doğan güç ve yardım severlerimizin desteğiyle 2014 yılında ülkemizde ve dünyada çok önemli başarılara imza atıldı. Yeni yılda Kızılaycılığın insani değerleri doğrultusunda hizmet yolculuğumuza aynı inanç ve arzu ile devam edeceğimize inanıyor, gelecek günlerin Besni’mize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor