Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KIZILİN KÖYÜ LAVANTA YOLU PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Adıyaman Valiliği ve Besni Kaymakamlığının koordinesinde Besni´ye bağlı Kızılin köyünde 150 dönümlük bir alanda yapılacak olan Lavanta Yolu Projesi hayata geçiyor. Bu kapsamda Kaymakam Nazlı Demir ve beraberindeki heyet proje alanında incelemelerde bulund

GÜNDEM 20.06.2021 13:02:23 0
KIZILİN KÖYÜ LAVANTA YOLU  PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Adıyaman Valiliği ve Besni Kaymakamlığının koordinesinde başlatılan Kızilin Köyü Lavanta Yolu Projesinde çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Besni Kaymakamı Nazlı Demir, İl Tarım ve Orman Müdürü Nurettin Kıyas, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Kösekul, İl Genel Meclisi üyeleri Aydın Arslan, Ramazan Durmuş, Mehmet Kılınç, Hacı Ali Öztekin ve İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Tanrıkolu ile birlikte proje uygulama sahasında incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Kaymakam Nazlı Demir; ?Sayın Valimiz Mahmut ÇUHADAR´ın destekleriyle yaklaşık 150 dönüm arazide gerçekleştireceğimiz Kızılin Köyü Lavanta Yolu Projesi için bugün kolları sıvadık işe başladık. Hem turizm anlamında hem de yerel ekonomiye katkı anlamında önemli bir fark yaratacağına inandığımız Lavanta Yolu Projemiz için İl Tarım Müdürümüz Nurettin Kıyas, İl Genel Meclisi Üyelerimiz Aydın Arslan, Ramazan Durmuş, Mehmet Kılınç, Hacı Ali Öztekin, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Kösekul, İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Tanrıkolu ile birlikte saha incelemesi yapmak üzere Kızılin Köyümüzü ziyaret ettik. Kızılin bölgemizin yeni turizm merkezi olmaya aday bir yerleşim yeri olarak kısa sürede büyük imkanlara kavuşacak. Emeği geçen destek olan herkese teşekkür ediyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER