Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KIZLARIN YENİ GÖZDESİ FUTBOL…

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Yeni Adıyamanspor Kulübü tarafından gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarına katılan sporcuları ziyaret etti.

SPOR 18.08.2022 12:20:00 0
KIZLARIN YENİ GÖZDESİ FUTBOL…

Adıyaman’da bu yıl ilk kez Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek olan TFF 3 Lig Kadın Futbol liginde Yeni Adıyamanspor Kadın Futbol takımı da yer alacak. Altınşehir Mansur Yardımcı Futbol Sahasında Kız futbol takımının antrenmanını bir süre izleyen İl Müdürü Fikret Keleş, kızlarımızın, kadınlarımızın her alanda olduğu gibi futbol branşında söz ve iddia sahibi olmaları ilimiz için çok büyük bir onurdur diyerek sporcularla sohbet etti. 
Adıyaman’da kız futbol takımının ve kulübünün kurulmasından dolayı mutlu olduğunu belirten İl Müdürü Fikret Keleş, bayan sporcularla sohbet ederken şöyle konuştu; “Futbol günümüzde sadece bir erkek oyunu değil. Özellikle genç kızlarımız arasında inanılmaz başarılı ve yetenekli futbolcularımız çim sahalarda top koşturuyor. Yeni Adıyamanspor Kulüp Başkanı Eyüp Çolak’ın gayretleri, çabaları ve çalışmaları ile sizlerin daha iyi yerlere geleceğinize inanıyoruz. Tüm kulüplerimizin yanında olduğumuz gibi Kadın Futbol takımımızın her zaman yanında olacağımızı, desteklerimizi esirgemeyeceğimizi bilmenizi isteriz. Sizler inşallah ilimizdeki tüm kız çocuklarımıza örnek olacaksınız, sporun bir şekilde hayatımıza girmesi gerekiyor. Sporla uğraşmaya devam edin, sizlere spor hayatınızda ve hayatın diğer alanlarında başarılar diliyorum” 
Yeni Adıyamanspor Kulüp Başkanı Eyüp Çolak Yaz okulları kapsamında yaptıkları çalışmalar hakkında İl Müdürü Fikret Keleş’e bilgi verirken, futbol okulunda erkek çocuk kategorisinde kapsamlı bir çalışma yaptıklarını ve erkek futbol okulunda U-13 U-14 U-15 kategorilerinde akademi ligine ve Adıyaman Amatör ligine çocukları hazırlayarak futbol basamakları teker teker çıkarak antrenörlerin özverili çalışmaları ile geçlerin yeteneklerini ispatlayıp başarılara imza atarak daha üst liglerde mücadele etmek istediklerini belirttiren Kulüp Başkanı Eyüp Çolak, kendilerine verdiği katkı ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’e teşekkür etti.
Sporcular ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.


Anahtar Kelimeler: KIZLARIN GÖZDESİ FUTBOL…
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER