KOMPOZİSYON YARIŞMASININ BİRİNCİLERİNE MODEL UÇAK VERİLDİ

GÜNDEM 30.01.2013 11:11:25 0
KOMPOZİSYON YARIŞMASININ BİRİNCİLERİNE MODEL UÇAK VERİLDİ

 

Türk Hava Kurumu Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Uğur, THK Adıyaman Şubesi olarak eğitimin amacına uygun olarak çalışma ve faaliyetlerini yürüttüklerini belirterek, Türk Hava Kurumu kurulduğu günden bugüne havacılığın gelişmesini sağlamak; çocuklarımıza ve gençlerimize havacılığı sevdirmek ve benimsetmek için özellikle Valiliğimiz, Üniversitemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği halinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Adıyamanlı gençlerimizi havacılık alanına yönlendirmek ve bu alanı tanıtmak amacıyla 12 Kasım-14 Aralık 2012 tarihleri arasında Türk Hava Kurumu ve Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğünce “Uçmak Bir Tutkudur” adlı kompozisyon yarışması düzenlendiğini belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan Türk Hava Kurumunun eğitime yönelik bu tür faaliyetleri memnuniyet vericidir. Çocuklarımızı bu tür etkinliklere yönlendirebilirsek hem ülkemizin geleceğini hem de gençlerimizin geleceğini teminat altına almış olacağız. Dereceye giren bütün öğrencilerimize, onları bu yarışmaya hazırlayan öğretmenlerimizi ve okullarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Buna benzer faaliyetlerimiz aratarak devam edecektir dedi.

Vali Mahmut Demirtaş, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere RC Model Uçaklardan birer adet armağan ederek, öğrencileri bu yarışmaya hazırlayan öğretmenlerine de birer plaket verdi.

Valilik Makamında düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Türk Hava Kurumu Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Uğur, yarışmada dereceye giren öğrenciler ile öğretmenleri katıldı.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor