Köseceli’de MHP’ye geçen Belediye Başkanı Ömer Orhan için tören düzenlendi

GÜNDEM 12.02.2014 08:43:11 0
Köseceli’de MHP’ye geçen Belediye  Başkanı Ömer Orhan için tören düzenlendi

 

Besni’ye bağlı Köseceli beldesinde düzenlenen törene Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Doğan, Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanı Mitat Solgun, Milliyetçi Hareket Partisi Besni İlçe Başkanı Mahmut Can, MHP Besni Belediye Başkan Adayı Gülseren Canpolat,  Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan, Suvarlı Belediye Başkanı Ömer Faruk Bozdağ, partililer ve belde halkı katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı yaptığı konuşmasında, “Seçim çalışmalarını yapmak üzere başkanımızın itaati için buradayız. Bunun bir adı daha var, yerel seçimler haricinde Kurtuluş savaşı. Kurtuluş savaşında da daha çok zor, çünkü neden ? Kurtuluş savaşı döneminde Baş Komutan Atatürk ordunun içerisinde sigarasını ormanın içerisinde içiyordu, ordusunun başındaydı. Bugün Türkiye’yi on iki yıldan beri idare eden bir zihniyet sırtını dış güçlere dayayarak yapmış olduğu şeylerin tamamı Orta doğuyu döndürerek yurdumuzu parçalama suretiyle büyük İsrail’i kurma planlarının bir parçasıdır, bunu hepinizin bilmesini istiyorum. Çünkü göz önünde olan bir bu kadar halkın desteğini alan bir hükümet zaman içerisinde Orta Doğunun tamamını kan gölüne dönderdi, onlar Müslüman kardeşlerimiz. Bu ülkeyi kimsenin parçalamaya gücü yetmeyecek. Bizim atalarımız aç, susuz savaşarak bize bu vatanı emanet ettiler. O hala parçalamaya devam ediyor, görevini yapıyor. Ben size bir müjde vereceğim ve son olarak bir şey söyleyeceğim. İki hafta önce İl Başkanları toplantısı vardı.  Liderimiz sayın Devlet Bahçeli şu anda tek başına iktidar çalışmalarını sürdürüyor ve neredeyse tamamlamış durumda, bunu artık kendiside görüyor. Ben size şunu söylüyorum, Milliyetçi Hareket Partisinde bu durumda bu konjoktörde, din gücünü imanında ve cesaretinde alan bir hükümet gelmezse hiç baş edemez bunlarla. Onuda yapacak sayın Devlet Bahçeli’dir. Şu anda iktidar çalışmalarını tamamlamış, bunu görmüş ve ben size hayırlı olsun diyorum.” dedi.

Hırsızı Bırakmışlar, Hırsızı yakalayanların peşine düşmüşler

Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanı Mitat Solgun yaptığı konuşmasında, “Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin en köklü partilerinden bir tanesidir. Allah’a şükür kırk beş yıllık bir geçmişi var. Geçmişinde hiçbir yolsuzluk, hiçbir usulsüzlük, hiçbir hırsızlığa rastlayamazsınız. Allah’a şükür biz her dönemde kim başa gelirse gelsin, hangi hükümet gelirse gelsin bizim bürokraside de, bizim orduda da, bizim askerde de, emniyette de bizim her zaman arkadaşlarımız vardır, var olmaya devam edecektir. Kimsenin de buradan söküp atmaya gücü yetmez, bu böyle bilinsin. Allah’ın izniyle tabi bir hükümet var başımızda, maalesef hepiniz izliyorsunuz. Hırsızlığın, yolsuzluğun, rüşvetin bini bir para, boğazlarına kadar batmışlar. Şimdi tabiri caizse hırsızı bırakmışlar, hırsızları yakalayanların peşine düşmüşler. Ne Emniyette kimse kaldı, altı bin beş yüz, yedi bin tane Emniyet Müdürü, Şube Müdürü, polis ve çaycıya kadar değiştiriliyor. 

Bizim Başbakanımız her sefer derki, işte abdestinden şüphesi olanın namazda şüphesi olmaz gibi laflar ediyor. Senin gerçekten şüphen yoksa sen dersin ki, bugün senin dört tane bakanın istifa etmiş, şimdi özellikle bunlara oy veren gerçekten temiz, Müslüman, dindar, bunları böyle bilip de oy verenlere sesleniyorum. Gerçekten bunların dinden, imandan alakaları yok. Din, imanla hırsız bir araya gelmez, bunlar boğazına kadar batmışlar. Çok çok dikkatli olmamız lazım, ülke elden gidiyor, ekonomi de çöktü. Bu son on beş, yirmi günde dolar fırladı, borsa aşağı tepe takla gitti, enflasyon üç dört kat puan artmış. Yani bunlar Tayyip’in Merkez Bankasına baskı yapıyor, aman faizleri yükseltmeyin seçim geliyor diyor. Yani artık deniz bitti, şapka düştü, kel gözüktü.” Dedi.

“Başarımız bundan sonra MHP’de olacak”

Köseceli Belediye Başkanı Ömer Orhan yaptığı konuşmasında, “Her şeyin hayırlısını istedim, çünkü hiçbir zaman meslek hayatımda hayırsız bir iş istemedim. Ben 27 yıl eğitimci, iki dönemde belediye başkanlığı görevini yaptım. 2009 yılında Ak Partiden Belediye Başkanı olarak seçildim ve bugüne kadar belediye başkanı olarak devam ediyorum. Meslek hayatımda ve belediye başkanlığı dönemimde prensiplerim düz bir çizgi üzerinde devam etti. Hata ve yanlış yapmamaya çaba harcadım. Bugüne kadar en ufak bir şaibem ve yolsuzluğum ve yüz kızartıcı suçum olmamıştır. Bu çizgi doğrultusunda belediye başkalığı görevim devam ederken partimizden aday adayı oldum, çünkü o partinin belediye başkanıydım ve olmam gerekiyordu. Aday olurken üst mercilere sordum ve onlarda müracaatınızı yapın bir sıkıntı yok demişlerdi ve bende müracaatımı yaptım.  Müracaat süresinde bizi bir takım sınavlardan geçirdiler, temayül yoklamasını yaptılar. Yüzde yetmişe otuz sonuçtan sonra bekleme süresi başladı. Aday adaylığı açıklandığı zaman kendimde bir eksiklik hissettim. Neden diyeceksiniz? Belediye Başkanı seçilmiş bir insan, aday adayı olmamı istiyorlar olduk, bir baktık ki gece yarısı on ikiyi yirmi geçe internete aday olmadığım düşmüş. 

Kendimde eksiklik hissettim. Dürüstlük efendilik ve çizgisinden sapmamak. Hiçbir zamanda sapmam kimseye de boyun eğmem ve de eğmeyeceğim. Ben sürekli mücadeleci bir insanım inandığım davamın sonuna kadar da mücadelemi devam ettiririm. Kimsenin etkisi altında kalmam kalmayacağım. Prensibimizden ve dürüstlüğümüzden taviz vermeden bu yola devam edeceğiz ve bu başarıyı yakalayacağız, bu başarımız bundan sonra MHP’de olacak.  

Ak Parti kuruldu kurulalı telefon açıyorum, telefonuma cevap alamıyorum. T elefon ya genel sekreterde ya şunda ya bunda. Ben şunu gördüm insana değer veren ve insanı devamlı yücelten, insana kıymet veren bu arkadaşları gördüm. Nasıl gördüm! Mecliste benim hal hazırda iki tane Milletvekili arkadaşım var, biri Isparta Milletvekili, diğeri de Osmaniye Milletvekili telefonumu açtı. Benim telefonda kendilerinde yoktu ve açar açmaz buyurun dedi. Benim Belediye başkanı olduğumu dahi bilmiyordu. Fakat ben on yıldır Ak Partili vekillerden telefonuma cevap alamama süreci yaşadım. Bu mücadeleyi sizlerin sayesinde kazanacağım.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor