Kösyanlı Aşireti Ziyaretlere Başladı

Geçtiğimiz Cumartesi günü ilk kongresini gerçekleştirerek faaliyetlerine başlayan Kösyanlı Aşireti Eğitim ve Yardımlaşma Derneği kamu kurumlarını ziyaret etti.

GÜNDEM 15.12.2017 18:11:52 0
Kösyanlı Aşireti Ziyaretlere Başladı

Geçtiğimiz Cumartesi günü ilk kongresini gerçekleştirerek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım amacıyla faaliyetlerine başlayan Kösyanlı Aşireti Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Kemal Akgül Başkanlığında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kamu kurumlarını ziyarete başladı.

Ziyaretleri kapsamında dernek başkanı Kemal Akgül ve Yönetim Kurulu üyeleri Latif Özmen, İbrahim Yılmaz, İsmet Kaçmaz ve Sabri Korkmaz İlçe Emniyet Müdürlüğünü, İlçe Jandarma Komutanlığını, Belediye Başkanlığını ve gazetemizi ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Akgül; ?öncelikle derneğimizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Biz Kösyanlı Aşireti Eğitim ve Yardımlaşma Derneği olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek amacıyla bu yola çıktık. Bu kapsamda yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kamu kurumlarını ziyaret ederek derneğimiz hakkında bilgiler verdik. Ziyaretlerde göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Ziyaretlerimiz devam edecek? dedi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor