Kösyanlı Aşiretinde Kongre Heyecanı

Kösyanlı Aşireti Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ilk kongresini gerçekleştirdi. Kongrede kurucu Başkan Kemal Akgül oy birliğiyle başkanlığa seçildi.

GÜNDEM 8.12.2017 17:43:21 0
Kösyanlı Aşiretinde Kongre Heyecanı

Dernek binasında yapılan kongreye Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, kurum ve daire amirleri, il genel meclisi üyeleri ve dernek üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanlığına Sabri Korkmaz Divan Katipliğine ise İsmet Kaçmaz ve Hanifi Yasak seçildi.

Kongre öncesi konuşan dernek kurucu başkanı Kemal Akgül; ?derneğimizin kuruluş amacı, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmektir.

Tabi bu yardımları yaparken ben, sen, o yok hep birlikte çalışacağız. Bunun yanında derneğimize nasıl finans sağlarız. Hayırsever iş adamlarımıza gideceğiz. Derneğimizi anlatacağız. Kuruluş amacımızı anlatacağız. Bizim dışarda dostlarımız, arkadaşlarımız var. Ama bunları yaparken sadece ben değil hep birlikte yaparsak derneğimizi ayakta tutarız ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı oluruz.

Tekrar kongremizin ve derneğimizin hayırlı olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum? dedi.

Konuşmanın ardından tek liste halinde gidilen kongrede kurucu Başkan Kemal Akgül oy birliğiyle başkanlığa seçildi. Kongreyle birlikte oluşan yönetim ise şu şekilde; ?Kemal Akgül, Mehmet Aktekin, Latif Özmen, İsmet Kaçmaz, Hasan Sarı?


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor