Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

?Köy Okulları GAP ile Sağlığa Kavuşuyor? Projesi tamamlandı

Besni Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından Besni Alt Bölge Kırsal Kalkınma Projesi kapsamında 2019 yılında başvurusu yapılarak GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına başvurusu yapılan ?Köy Okulları GAP ile Sağlığa Kavuşuyor? projesi tamamlandı.

GÜNDEM 7.01.2020 10:15:54 0
?Köy Okulları GAP ile Sağlığa Kavuşuyor? Projesi tamamlandı

Besni Kaymakamlığınca yürütülen proje kapsamında ilçeye bağlı 6 köy okulunun bahçesinde öğrencilerin faydalanabileceği sportif alanlar oluşturuldu.
İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ?Gerçekleştirilen proje ile Sayören Ortaokulu, Yoldüzü Ortaokulu, Çomak Ortaokulu, Oyratlı Ortaokulu, Şehit Recep İnce Ortaokulu, Suvarlı Şehit Enes Sarıaslan İlkokulu bahçelerinde etrafı tel örgülü 4 ayrı branşın spor yapabileceği sportif alan yaratılmış, yine okul bahçelerimizin ağaçlandırılması tamamlanmış ve çöp konteynırları ile kovaları verilmiş, oturma bankları ile taşınabilir kaleler ve pota/direkler de temin edilerek proje tamamlanmıştır.
6 köy okulumuzda öğrenim gören öğrenci sayımız 1458, bu 6 köy/beldemizin nüfusu ise 9560 olup hedef kitle bakımından kapsayıcılığı da çok geniş kitlelere ulaşılmış ve projemiz başarıyla hayata geçirilmiştir? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER