Küçük Sanayi Sitesinde 400 Kişilik Caminin Temeli Atıldı

Geçtiğimiz ay protokolü imzalanan Besni Küçük Sanayi Sitesi Camisinin temel atma töreni gerçekleştirildi. 400 kişilik kapasitesi bulunan cami inşaatının önümüzdeki yıl bitirilmesi planlanıyor.

GÜNDEM 29.03.2018 12:29:06 0
Küçük Sanayi Sitesinde 400 Kişilik Caminin Temeli Atıldı

Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan´ın girişimleri ve Besnili hayırsever hemşerimiz Mustafa Rabuş´un katkısı ile sanayi içerisine yapılan ve 400 kişi kapasiteli cami, yaklaşık 1.5 Milyon TL´ye mal olacak. Caminin önümüzdeki yıl bitirilmesi planlanıyor.

Temel atma törenine Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Besni belediye Başkan Yardımcısı Halil Karakus, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Arif Bekar,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Suvarlı Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz, Köseceli Belediye Başkanı Mehmet Kurtulmuş, CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, MHP Besni İlçe Başkanı Hamdi Arslan, İYİ Parti Besni İlçe Başkanı İmdat Yıldırım, Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Helli, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen, Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mitat Songur, Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre, Besni İlçe Müftüsü Hanifi Damar, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve sanayi esnafı katıldı.

Temel atma töreninde konuşan ilçe Kaymakamı Ahmet Gencer; ?Bu caminin yapılmasına katkıda bulunan Mustafa Amcamıza, vesile olan Sanayi Sitesi Başkanımıza ve esnafımıza teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. İnşallah tez zamanda tamamlanır ve ibadete açılır, herkese teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Hayata geçirdikleri ve geçirecekleri projelerle Küçük Sanayi Sitesini modern bir hale getirerek esnafa faydalı olma gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan ise; ?Göreve geldiğimiz günden bugüne sanayi sitesinde önemli çalışmalara imza attık ve atmaya da devam ediyoruz.

Şu anda da Küçük Sanayi Sitemize cami kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz ay caminin protokolünü müteahhit firma ile imzalamıştık. Yaklaşık 1.5 Milyon TL´ye mal olacak camimizin temel atma törenini gerçekleştirdik.

400 kişilik camimizin gelecek yıl bitirilmesi planlanıyor. Caminin yapımında bize en büyük desteği veren Mustafa Rabuş amcamıza, projelerini ve yapı denetimini karşılıksız üstlenen Deniz Çakmak´a, temel kazı çalışmasını yapan Besni Belediyesine, ve bizleri bu mutlu günde yalnız bırakmayan  tüm halkımıza teşekkür ederim? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor