KÜÇÜKKÖY BESNİLİLER DERNEĞİ KENDİ BİNASINA TAŞINDI

Besnililer geçtiğimiz hafta sonu, Küçükköy Derneğinde açılış için bir araya geldiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra, Küçükköy Besnililer Deneği Başkanı Bekir Eman açılış konuşmasında,

GÜNDEM 16.12.2016 15:29:04 0
KÜÇÜKKÖY BESNİLİLER  DERNEĞİ KENDİ BİNASINA TAŞINDI

Besnililer geçtiğimiz hafta sonu, Küçükköy  Derneğinde açılış için bir araya geldiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra, Küçükköy Besnililer Deneği Başkanı Bekir Eman açılış konuşmasında, ?22.Dönem Adıyaman Milletvekilimiz Mahmut Göksu, Prof. Dr. Mustafa Altıntaş, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ve Mahmut Erdemoğlu, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Hasan Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Esenler Besnililer Dernek Başkanı ve yönetimi, Besnimizin güzide Basın temsilcileri, Mercan Tv muhabiri ve kameramanı ve isimlerini telafuz edemediğim çok kıymetli hemşerilerim, hepiniz, Küçükköy Besnililer Derneği açılışına hoşgeldiniz? diyerek, Dernek hakkında önemli bilgiler verirken şunları ekledi. ?Değerli  hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek için derneğimiz adına görüldüğü üzere, cadde üzerinde her katın tapusu ayrı ayrı olan 2 katlı mülkümüzü 615 Bin TL aldık. Tadilatı ile toplamda 850 bin TL maloldu. Bu rakamın 400 Bin TL ödedik, 275 Bin TL Kredi çektik. Bunu da siz hayırsever İş Adamları sayesinde öderiz diyor başta, Erdemoğlu Ailesi olmak üzere tekrar hepinize teşekkür ediyorum? dedi.

Daha sonra Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 22.dönem Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu birer selamlama konuşması yaptılar, sunucu Yusuf Öztürk mazeret belirterek  açılışa katılamayan, Adıyaman Milletvekillerinin ve Belediye Başkanlarının telgraflarını okudu ve katılım sağlayan bu isimleri de tek tek zikretti.

?Esenler Besnililer Dernek Başkanı Mustafa Kuş, 2.Bşk Mehmet Savcı, Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ramazan Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ADIFET Başkanı Abdurrahman Dursun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esenler Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet  Çelik, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Hasan Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve önceki Başkanları, İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği 2. Başkanı Emekli Öğretmen Mehmet Bekmezci ve Başkan Yardımcısı Av.Sabri Arslan, Hayır Sever İş adamı Nuri Zararsız, AN-KA Analiz Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bağış ve oğlu Emre Bağış, Besni Aşağı Çöplü Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Sağlık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BEV Yönetim kurulu Muhasibi Ali Balta ve Besni´den özel işleri nedeniyle gelen Memet Yurmutepe, İş adamı Eyüp Eman, Esenyurt Adıyamanlılar derneği 2.Bşk Bayram Eman, Ses Sanatçıları Kemal Turgut ve İbrahim Harikases, Bestekar Hacı Bekir Dost, Şair Şıhmani  Fermani, Adıyaman Mercan Tv İstanbul Temsilcisi Hasan Doğan ve Ekibi, Besni Ekspres Gazetesi İstanbul Temsilcisi ve Besni Basınından Seçkin Çobanın isimlerini tek tek zikretti. Besni Tavası, İçli köfte, Lahmacun ve ayran ikramı yapılan açılışta, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Fenerbahçeliler Derneği şube başkanı Yahya Uğur üzerinde Fenerbahçeli tüm futbolcuların imzası olan formayı, çerçeveleterek Derneğe hediye etti. Başkan Eman, kapanış konuşmasında arkamda gördüğünüz bağış taplosu önceki,yenisini  yaptırıp asacağız buraya bakıp benim neden ismim yok diye kimse söylenmesin, unutmadan alt katın tadilatını yaptıran Esenler Belediye Başkanı hemşerimiz Teyfik Göksu´ya çok çok teşekkür ediyorum? diyerek sözlerini tamamladı.

Küçükköy Besnililer Derneği kadın kolları da takdire şayan organize örneği sergileyerek, Derneğin alt katındaki taziye evinde misafirleriyle ilgilendiler, hatta üst katındaki beylerini hayli geride bıraktılar. Bizde Gazete olarak  Dernek ve Taziye evinde   emeği olanları kutluyor, Besni derneklerinin bir an önce uyuma modundan çıkmasını bekliyoruz. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor