Küçükköy Besnililer Derneğinde Mehmet Gürü Dönemi

Küçükköy Besnililer Yardımlaşma Derneği olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede Mehmet Gürü, derneğin yeni başkanı oldu.

GÜNDEM 19.11.2019 09:51:20 0
Küçükköy Besnililer Derneğinde Mehmet Gürü Dönemi

Geçtiğimiz hafta sonu dernek lokalinde yapılan kongre divan teşekkülü ile başladı. Yapılan oylama ile divan başkanlığına Bahçelievler Besnililer Dernek Başkanı Sermet Şüküroğlu üyeler İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz ve Besni Aşağı Çöplü köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Vakkas Karakuş seçildi.
Kongrede açılış konuşmasını yapan mevcut başkan Bekir Eman aday olmayacağını belirtti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından derneğin faaliyet raporu okunarak ibrası yapıldı.
Ardından tek liste halinde gidilen seçimde dernek başkanlığına Mehmet Gürü seçilirken yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; ?Mehmet Gürü, Fevzi Yaycı, Halil Çelik, Çetin Gözübüyük ve Fevzi Kaleağası. Denetim kurulu üyeleri ise Mahmut Ulu, Mustafa Ari ve Hasan Hazar´dan oluştu.
Kongrede dilek ve temenniler bölümünde, Bahçelievler Besnililer dernek başkanı Sermet Şüküroğlu Divan başkanı olarak kendi derneğinin seçimlerinden anekdotlar anlattı. Daha sonra Mustafa Kavuncuoğlu ve Mustafa Dayıoğlu alehte söz alarak birer konuşma yaptı. Konuşmacılara yanıt veren önceki başkan Bekir Eman; ?Bazı kendini bilmezler benim aleyhimde para topladı ama harcamadı demişler, ispat etmeyenler müsteridir diyorum, özellikle belirtiyorum? dedi.
Devamında çok sayıda hemşerimiz söz isteyerek görüşlerini dile getirdiler.
ADIFED Başkanı Hüseyin Sevinçtekin hafta içinde Yenikapı´da yapılacak olan Adıyamanlar tanıtım günü hakkında bilgiler verdi.
Dernek Başkanı Mehmet Gürü ise Derneğin bankaya olan yaklaşık 58.000 TL´yi hemen ve Bekir Eman´ın kendi cebinden ödediği 46.000 TL´yi ödeyeceklerini ifade etti.
Bekir Eman yeni seçilen Mehmet Gürü´ye Gazetemizin üç ayda bir yayınladığı Besnililer dergisinin son sayısını hediye etti. Genel kurula tüm Besni dernek başkanları ve yönetimleri, eski başkanlar, kısa adı ADIFED olan Adıyamanlılar federasyonu başkanı ve yöneticileri, Adıyamanlar vakfı yöneticileri Besnili hemşerilerimiz katıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor