Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KÜÇÜKKÖY BESNİLİLER DERNEĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

Küçükköy Besnililer Derneği Başkanı Bekir Eman basın açıklaması yaparak Derneğe alınan mülk konusundaki spekülasyon ve iddialara cevap verdi.

GÜNDEM 30.07.2019 09:43:59 0
KÜÇÜKKÖY BESNİLİLER DERNEĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

Küçükköy Besnililer Derneği Başkanı Bekir Eman basın açıklaması yaparak Derneğe alınan mülk konusundaki spekülasyon ve iddialara cevap verdi. ?Dernek bizim veya seçilenlerin şahsı mülkü değildir, yıpratılan ve itibarsızlaştırmaya çalışılan dernek tüm Besnililerindir. Bunlar ile hukuk nezdinde hesaplaşacağız.? diyen Bekir Eman, açıklamasında şunları söyledi.
?Besnililerin hayallerini her katın tapusu ayrı ayrı olan 2 katlı mülkümüzü 615 Bin liraya alarak gerçekleştirdik. Tadilatla ve diğer ödemeler ile rakam 865 Bin lira oldu, bu rakamın 350 bin lirasını ödedik, 275 Bin lirada kredi çektik. 18 taksitine karşılık gelen 123 bin 048 Lira, eski yönetimlerin İcralı birikmiş kira ve vergi borç ödemeleri 50 Bin lira, Üst katın Meşrufat ve tadilat ödemesi 77 Bin lira. Bu bağlamda Besnili hayırsever İş Adamları başta, Erdemoğlu Ailesi olmak üzere, tekrar tüm katkı yapanlara, alt katın tadilatını yaptıran Esenler Belediye Başkanı hemşerimiz Teyfik Göksu´ya Küçükköy Besnililer Derneği yönetimi adına çok çok teşekkür ediyorum. Yukarıdaki bilgileri siz değerli hemşerilerimize kamuoyuna başta Besni Basını değerli ve güzide temsilcilerini, bizzat ziyaret ederek ve telefon, gazete, sosyal medya ve internete defalarca bilgilendirme yaptık. Bunların hiç biri duyulmuyor, nedense bizim sözde açığımızı bulduğunu beyan edenlerinki halen duruyor, bunları anlamakta doğrusu güçlük çekiyorum. Biz yönetime seçildiğimizde genel kurulun, Divan başkanıydım yönetim oluşturmak gibi niyetimiz yok iken baktık ki dernek kayyuma devredilecek, yapılan ısrarlarla yönetim listesi oluşturduk. O vakit ortalarda olmayanlar hangi niyetle neyin peşine düştüler? görev aşkımı? yoksa mülkiyetmi? neyse şimdilik üstünde durmuyorum. Ben şu anki yaşananları baştan bilgilendireyim, Rahmetli hanımın hastane sürecin de 4-5 ay kadar Derneğimiz ile ilgilenemedim. Doğalgaz, Su ve Elektirik faturaları ödenmemiş, çektiğimiz krediyi de biz ödeyemedik üst katı satıp borcumuzu ödeyeceğiz dedik. Bunu fırsat zanneden, içimizden hatta yönetimimizden bazı ahmaklar, bizi başarısız kılmak, emeğimizi ve çabalarımızı boşa çıkarmak, bizlerin, sizlerin yani Besnili hemşerilerimizin hayallerini suya düşürmek için ellerinden geleni yaptılar, yapıyorlar ve ?Başkan Bekir Eman Merinos´a peşkeş çekiyor´ diyecek kadar hayasızlaştılar da, Mahkemeye dahi verdiler. Geçen ay ilk çelse görüldü ileri tarihe ertelendi ve son oturumda BERAAT OLUNDU belgesi ile de sabitlenmiştir.
Gazeteye, İnternet sayfalarına asılsız bilgiler vererek bizleri itibarsızlaştırmak, çamur at izi kalır anlayışı ile konuyu politize ederek, siyasileştirerek yönetimi dolayısı ile derneğin itibarını yıpratmak istediler. Dernek bizim veya seçilenlerin şahsı mülkü değildir, yıpratılan ve itibarsızlaştırmaya çalışan dernek tüm Besnililerindir. Bunlar ile hukuk nezdinde hesaplaşacağız. Her şey net açık, şeffaf ve belgeli aldığımız, harcadığımız çektiğimiz kredide belli, bazı kendini bilmezler paraları topladınız nerede diyor, karşımda gördüğünüz bağış tablosunu son şekli ile yeni yaptırıp derneğimizin girişine tekrar astık. Listeye bakıp benim neden ismim yok diye kimse boşa söylenmesin, ismim yok diyenleri ispata davet ediyorum. Sayın İbrahim Erdemoğlu sağ olsun, Besni Eğitim Vakfındaki toplantımızda ?Bekir abi sen ne yapmışsın bu borcun altından nasıl kalkacaksın elini değil, bedenini taşın altına koymuşun farkında mısın´ demişti. Elhamdüllah bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımız zay olsun.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER