Küçükköy Besnililer Derneğinden Kaymakam Hulusi Şahin´e ziyaret

Küçükköy Besnlililer Derneği Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin´i makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 31.01.2017 14:47:01 0
Küçükköy Besnililer Derneğinden Kaymakam Hulusi Şahin´e ziyaret

2006-2010 yıllarında Besni Kaymakamlığı görevinde bulunan Hulusi Şahin, 2016 yılı son Kararnamesi ile İstanbul Esenlere atanmıştı. Besnililerin ziyaretleri sırası ile; Besni Ekspres Gazetesi, İstanbul Esenler Besnililer Derneği, Merkezi Mecidiyeköy´deki Besni Eğitim Vakfı ve hafta içinde Küçükköy Besnlililer Derneği oldu. Başkan Bekir Eman, Başkan Yardımcısı Önder Sezer, eski Başkanlardan Mustafa Kavuncuoğlu ve Ahmet Kaygusuz  ile birlikte  yapılan ziyarette, tanışmadan sonra, Küçükköy Besnililer Derneği Başkanı Bekir Eman hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Dernek hakkında bilgiler verdi ve 2 katlı dernek binasının mülkiyetini aldıklarını bir katı Taziye evi diğer katıda dernek lokali olarak faaliyette olduğunu  dile getirdi ve şöyle devam etti. ?Merinos´dan bu bağlamda İbrahim Erdemoğlun´dan Allah razı olsun. Derneğimize fazlasıyla nakli yardımlarda bulundu. Hatta şu ana kadar topladığımız paranın 3/2 sini sağ olsunlar Erdemoğlu ailesi ödedi. Besni´ye yaptıkları eserler ve hayratlar sizin görev yaptığınızdan bu tarihe kadar artarak devam ediyor, bu bağlamda, Besni İnsanımızın takdirini kazandılar ve  kazanıyorlar. Bundan da ötesi, Besni´ye yatırımları dışında çok önemli hedefleri olduğunu dernekler iştihare toplantımızda, bizleri heyacanlandıran, Besninin İl olmaması için ne engeli var demişti? diyerek 2 yıl Besni´ye bağlı yakın köyde geçici öğretmenlik yaptığı dönemden bir anektot anlatarak sözlerini tamamladı.

Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin´de bu önemli ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Benim için Besnililerin hele hele gurbetteki Besnililerin ayrı önemi var hepsini severim hepsi benim kardeşlerimdirler? diyerek sözlerine şöyle devam etti. ?Numan kardeşimiz burada tüm ziyaretlerde, Besni ile ilgili hep ayrı anılarımızı paylaşıyoruz, fakat Erdemoğlu ailesi hep anılarımızda, bir tanesini daha paylaşayım Rahmetli Mehmet Erdemoğlu vefat etmeden kısa süre önce, Besni´de göreve başladığını hatırlatan, Esenler Kaymakamı Hulisi Şahin benden önceki kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu Rahmetli Memet amcadan bahsetmişti öyle anlattı ki O ziyaretler kabuller yoğunluğunda hemen sıyrıldım ve Gaziantep´e kendisini ziyarete gittim. Beni görünce hasta yatağından doğrulmak istedi. ?Lütfen olur mu´ dedim. Tanışmadan sonra, oğlu Ali Erdemoğlu´na dönerek, Kaymakam beyin Besni ile ilgili ne gibi ihtiyaçları olur ise hemen yerine getirin demişti diyerek, Besni´ye ve diğer şehirlerimize Erdemoğlu ailesi gibi hayır severlere ihtiyaç olduğunu anımsattı. Bev davetine olduğu gibi, Besni tenekesini özlediğini  belirterek, Başkan Eman´a kartvizitini verdi, davetinize icabet etmeye çalışacağım diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret Kaymakamlık makamında  toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.  

Numan EKMEKCİ / İST 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor