Kumral Ailesinin acı günü

GÜNDEM 19.11.2014 07:01:57 0
Kumral Ailesinin acı günü

Geçtiğimiz pazar günü genç yaşta Rahmeti Rahmana Dua'lar, Tekbirler ve Salavatlarla uğurladığımız, Eyüp Kumral  amansız hastalıkla mücadelesine yenik düştü. Komşularından helallik  almak için cenaze aracı evinin bulunduğu siteye geldiğinde duygular sel olup aktı, o kadarki  mahşeri kalabalıkta yaş akıtmayan göz yoktu. Yaş akmaması mümkünmü, Eyüp Kumral çok sevecen, sıcak kanlı, genç ile ihtayar ile kaynaşan, İstanbul’da 4 yıldır düzenlenen Besni lisesi mezunları gecesinin hemen hemen tüm organizasyonunu yapan, 4 aylık yeni  evli güzel kalpli kardeşimizdi. Cenazeye Besni ve değişik ilçe ve İllerden gelen siyaset, bürokrat, dernek başkanları, STK Başkan ve yöneticileri, sanat ve İş dünyasından hemşehrilerimiz başta Babası Abdullah Kumral olmak üzere Ailenin önde gelenlerine Esenyurt'taki Esenkent Cami şerifinde İkindi Namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Cami avlusunda ve Kıraç'taki İstiklal  kabristanında taziyelerini belirttiler.

Merhum için 3 gündür Örnek Mahallesindeki Fikri Sönmez Cad. Agena sitesindeki taziye salonunda Alilesi tarafından taziyeler kabul ediliyor ve bu günde mevlüdü okunacak. 

Bizde Besni Ekspres Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan Rahmet geride kalan  ailesine, sevenlerine ve yakınlarına baş sağılığı dileriz. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor