Kutlu Doğum konserine büyük ilgi

GÜNDEM 15.05.2012 10:53:44 0
Kutlu Doğum konserine büyük ilgi

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Kutlu Doğum etkinliklerinin sonuncusu olan Kutlu Doğum konseri gerçekleştirildi. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kuran Okuma Yarışmasında Türkiye birincisi olan Yaşar Çuhadar Kuran Tilaveti yapmak üzere sahneye davet edildi. Ardından İlçe Vaizi Ali Gündüz günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Gündüz’ün konuşmasından sonra sahneye İlahi Korosu davet edildi.

Koro üyelerinden Türkiye birincisi Hasan Çakmak, Hafız Neyzen Ali Osman eşliğinde “Sala” okuyarak başladı ve akabinde Koro Şefi Fatih Koca Kaside yapmak üzere sahneye davet edildi.

Besni’ye ilahi ziyafeti yaşatan koro izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Konserden sonra programa plaket töreni ile devam edildi. Programın ana sponsoru olan Merinos Yönetim Kurulu başkan Yardımcısı Ali Erdemoğlu adına Musa Karakuş, konsere ev sahipliği yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fethi Siner, Abdulkadir Alkan ve Koroyu temsilen Koro Şefi Fatih Koca plaketlerini aldılar. Plaketleri, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan verdi.

Programın sonunda Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde Fem Dersanesinin düzenlemiş olduğu Hz. Muhammed (s.a.v)’in hayatı ve Sonsuz Nur konulu bilgi yarışmasında derece alan öğrencilere ödül verildi. Öğrencilere ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk verdi.

Bilgi Yarışmasında ödül alan öğrenciler şöyle: Ümran Uçar, Sibel Yavuz, Cuma Obuz, Ebru Yıldız, Mehmet Yoldaş

 

 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor