LATİF DOĞAN’IN OĞLU SEYDİ VAKKAS DOĞAN’IN DÜĞÜNÜ

GÜNDEM 11.09.2013 11:09:38 0
LATİF DOĞAN’IN OĞLU SEYDİ VAKKAS DOĞAN’IN DÜĞÜNÜ

Besni’mizin çok özel atasözlerinden bir tanesi de “Çağrılan yere erinme çağrılmadığın yere görünme”.

Bu güzelim sözden yola çıkarak çağırıldığımız ünlü sanatçımız Latif Doğan’ın oğlu Seydi  Vakkas Doğan’ın düğünü için, nisan ayındaki İtalya dönüşümüzden sonra yine İstanbul’dayız.

İstanbul’a ufuk açısından her birkaç ayda bir gidilmeli diye düşünüyorum. Asla statik olmayan bir şehir, çok canlı her gittiğinizde bir yenilikle karşılaşıyorsunuz.

Bu kez İstanbul’u işadamı hemşerimiz Yusuf Narin in rehberliğinde gezme fırsatımız oldu. Özellikle Florya çevresi gezimizin merkezindeydi. Dediğim gibi çok değişken bir şehir şu İstanbul, hızına yetişmek imkânsız gibi.

Düğünümüz saat 07:30 da başlıyor. Zamanı çok iyi kullanmamız gerektiğine inandığım için belirtilen saatte Güzelce Küstüm Restoran’ın giriş kapısına ulaşıyoruz. 5-6 davulcu Adıyaman yöresi ezgileri ile bizleri karşılıyor. Mekâna yabancı olmadığımız için yolumuzu kolaylıkla buluyoruz. Kapıda ünlü sanatçımız Latif Doğan ve kıymetli eşleri Emine hanım konukları karşılıyor.

İş, sanat, siyaset camiasından ve hemşerilerimizden oluşan konuklar da bizim gibi düşünmüş olmalı ki ‘Çağrılan yere erinmemiş’.

Birçok kişi ile selamlaşıp hal hatır sorma fırsatı buluyoruz. Bunlar arasında bir dünya markası Merinos’umuzun bünyesinde bulunduğu Erdemoğlu Holding in yönetim kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu ve AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan ile ayaküstü sohbet ediyoruz.

Organizasyon muhteşem, düğün için Küstüm Restoran’ın bahçesi düzenlenmiş ve adeta kır düğünü havası verilmiş. Herkes arı gibi çalışıyor. Latif Doğan’ın dediği gibi ‘Belki binlerce düğün yaptım düğün sahibi olmanın güzelliğini ve zorluğunu birlikte yaşıyorum bir eksiğimiz olursa kusura bakmayın. Düğün hepimizin düğünü’ diyerek denmesi gereken en güzel cümleyi sarf ediyor. Evet, düğün hepimizin düğünü.

Ben ce bu muhteşem düğün de Besni’mizin tanıtımına büyük katkı sağladı. Öyle ki sayısını unuttuğum 20 den fazla bir birinden ünlü sanatçı Latif Doğa’ın Besni sevdasını yakinen biliyor olmalılar ki söyledikleri türkü ve şarkılarda Besni vurgusu yapıyorlardı.

Düğün sahipleri olarak başta Latif Doğan ve kıymetli eşleri Emine hanım, kardeşleri Mehmet, Erdal, Serdal, Uğur ve Muhittin misafirlerle birebir ilgilenerek çok güzel bir düğün sahipliği örneği gösteriyorlardı.

Gecenin ilerleyen saatlarına kadar devam eden düğün den ayrılırken yıllar öncesinden Besni’ den hocamız olan Yıldız Altaş Yıldız’la çıkışta karşılaşıyoruz. Sanal âlemdeki irtibattan dolayı bir birimizi tanımada güçlük çekmiyoruz. Kıymetli eşleri CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız la tanışırken, Hocamız bizim yanımızda çok kıymetlidir sizin yanınızda da kıymetli olduğunu biliyorum. Lütfen hocamızın kıymetini çok iyi bilin diyorum ve birbirimizden ayırılıyoruz.

Ayrılırken bütün dualarımız Seydi Vakkas  ve Elif çiftine ömür boyu mutluluklar dilemek oluyor.

Ne diyelim darısı tüm bekârlara olsun.

Yarın bizi yoğun bir gün bekliyor. O da gelecek yazımızda…


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor