Latif Doğan oğlunu Muhteşem bir Düğün ile evlendirdi

GÜNDEM 4.09.2013 09:54:43 0
Latif Doğan oğlunu Muhteşem bir Düğün ile evlendirdi

 

Misafirlere hitaben yaptığı konuşmada, “Allahın ikinci kez sizlerin duaları sayesinde bana bağışladığı biricik oğlumun bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. 36 yıldan beri binlerce düğün yaptım ama insanın kendi oğlunun düğününü yapması hem çok gurur verici hemde bir o kadar zormuş bu nedenle yoğunluktan dolayı oluşabilecek aksaklıklar için sizlerden özür diliyorum” dedi. 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un kıydığı nikahta genç çiftlerin şahitliklerini Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün Merinos A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu AKP Gaziantep il başkanı Ahmet Uzel ve İşadamı Adnan İnanıcı yaptılar. 

Gecenin geç saatine kadar düğünde kelimenin tam anlamı ile sanatçılar geçidi yaşandı Mustafa Keser, Songül Karlı, Bedia Akartürk, Çılgın Sedat, Şahap Akagün, Aydın Aydın, Yağız, Murat Kurşun, Uğur Karakuş, Sami Çelik, Faruk Tuncel ve daha bir çok sanatçının sahne aldığı düğünde Latif Doğan, eşi, annesi ve kardeşleri misafirlerle her an birebir ilgilendiler. Düğüne Latif Doğan'ın eşi Emine Doğan ile kardeşi Mehmet Doğan'ın Besni Lisesinden öğretmenleri Yıldız Altaş'ın eşi CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Adıyaman milletvekili Mehmet Erdoğan, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter İstanbul'da bulunan Besnili vakıf ve dernek başkanları gazetemiz yazarları Hasan Emre ve Mehmet Demirel ile yurdun dört bir yanından gelen davetliler katıldılar. 

Bizde Besni Ekspres gazetesi olarak Seydi Vakkas ve Aleyna Doğan çiftini tebrik ediyor bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor