LGS Türkiye Şampiyonu Arıcı’dan Demirel’e ziyaret

2021 yılında yapılan Liselere Geçiş Sistemi sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Rana Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel'i ziyaret etti.

GÜNDEM 26.08.2022 16:44:00 0
LGS Türkiye Şampiyonu Arıcı’dan Demirel’e ziyaret

Geçtiğimiz yıl LGS sınavı sonucu Galatasaray Lisesine yerleşen ve öğrenimini burada devam ettiren Rana Arıcı ailesiyle beraber Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel’e ziyarette bulundu.

Öğrencinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Mehmet Demirel, "Rana kızımızın ziyareti bizim için bir vefa göstergesi oldu. Öğrencilerimizin iyi yerlerde öğrenim görmesi, iyi işlerde çalıştığını görmemiz bizleri sevindiriyor. Bunda herhangi bir katkımız varsa ne mutlu bize. Zaten öğretmenlik mesleğinin doğası gereği, öğrencilerin mezun olması ile iletişim ve ilişkiler bitmiyor. Bu sebeple de bütün öğrencilerimiz ile sürekli iletişim halinde oluyoruz. Onların böyle güzel ziyaretlerine de şahit oluyoruz. Ben Rana kızımıza yapmış olduğu incelik için, bütün eğitimci arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında da başarı ve mutluluk diliyorum”  dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor