Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

LGS´de Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonrasın da Besni´de ilk üç dereceyi alan öğrenciler Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

EĞİTİM 12.07.2019 14:27:07 0
LGS´de Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Yapılan ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Akdoğan, Bayram Canlı, Fikret Ürey, Okul Müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Derece giren öğrencilere hediye takdiminin ardından açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; ?Sevgili öğrenciler sizlerin bu güzel başarısının maddi bir karşılığı olmasa da çam sakızı çoban armağanı olarak düşünmenizi istiyorum.

Hepinizin ileride daha başarılı olacağına ve ülkemizin en köklü üniversitelerinin güzide bölümlerinde okuyacağına inanıyorum. Rabbim bahtınızı ve yolunuzu açık etsin. Sizleri yetiştiren, değerli öğretmenlerimize ve kıymetli ailelerinize emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, tekrardan hepinizi tebrik ediyorum? dedi.

Sınav sonucuna göre Besni´de Tuğsuz Ali Ağa Ortaokulundan Salih Kahraman birinci, Safyün Hatice Gölbaşı Ortaokulundan Esmanur Taş üçüncü olurken Şehit Bekir Oruçtutan Ortaokulundan ise Gamze Koca ise Mustafa Aktaş ikinciliği paylaştı.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER