LİSTELER AÇIKLANDI: BESNi, EVDE YOK, DIŞARDA ÇOK..!

Siyasi Partiler, Adıyaman Listelerinde kesin seçilebilecek yerde Besnili adayları listeye almadı. Besni dışındaki hemşerilerimiz ise seçilebilecek yerlerde aday gösterildi. Besni dışında yaşayan hemşerilerimizden Dr. Bayram Yılmazkaya CHP Gaziantep 1. Sı

SİYASET 21.05.2018 20:56:24 0
LİSTELER AÇIKLANDI: BESNi, EVDE YOK, DIŞARDA ÇOK..!

Yılmazkaya 1., Tuğsuz 2., Erdoğan 3., Salıcı 7. sırada

Gaziantep´te Doktorluk yapan Besnili hemşerimiz Bayram Yılmazkaya CHP´nin 1. Sıra adayı oldu. Başarılı Doktor hemşerimizin liste başı olması Besnililer arasında büyük sevinçle karşılandı.
Gaziantep´te başta Parti tabanı olmak üzere vatandaş arasında çok sevilen Yılmazkaya´nın CHP´yi Gaziantep´te sırtlayacağı belirtiliyor.
Ak parti listelerinde ise Besnili hemşerilerimizden Mehmet Erdoğan Gaziantep 3. Sırada aday gösterildi. İYİ Parti´de ise genç işadamı hemşerimiz Can Tuğsuz Gaziantep 2. Sırada yer aldı.
Oğuz Kaan Salıcı CHP İstanbul 1. Bölge 7. Sıradan aday gösterildi. Berfu Salıcı Yakıt ise Adana 11. Sırada listeye girdi. Diğer hemşerimiz Bilal Doğan ise İzmir 1. Bölge 5. Sırada aday gösterildi.

İşte Adıyaman´da yarışacak adaylar

Dün saat 17.00´da Milletvekili aday listeleri kesinleşti. Siyasi Partilerin YSK´ya verdikleri listelere göre CHP Adıyaman´da 1. sıraya Abdurrahman Tutdere´yi koydu. Ak Parti ise Besnili aday adaylarından kimse listeye alınmadı. Liste başında Ahmet Aydın bulunuyor. 

CHP´de Besni 2. sırada

Adıyaman CHP 27. Dönem milletvekili aday listesine göre; Avukat Abdurrahman Tutdere listenin ilk sırasında yer alırken, Besni eski ilçe başkanı M. Hakan Kılınç 2. sırada yer aldı. Listenin 3. sırası Mahmut Nedim evli, 4. Songül Varki Yıldırım 5. ise Müslüm Aslanoğlu oldu.

Ak Parti listesinde Besni yok!

Adıyaman Ak Parti´de ise Besni yine yok sayıldı. Ahmet Aydın´ın liste başı olduğu Ak Parti´de 2. Sıra
İbrahim Halil Fırat, 3. Sıra Muhammed Fatih Toprak, 4. Sıra Yakup Taş, 5. Sıra ise Abdulaziz Aslan şeklinde oluştu. İl başkanlığından istifa ederek aday adayı olan Mehmet Erdoğan ve Reşit Alkan listeye giremedi.

İyi Parti 2. Sırada Besnili

İyi Parti´nin Adıyaman listesinde ise beklenildiği gibi Mahmut Bozkurt liste başında yer aldı. 2. Sırada ise Besni´den A. Erol Özbay yer aldı. İyi Parti´nin 3. Sırasında Zülfikar Işık, 4. Sırasında Fatime Zehra Akbaş. 5. Sırasında ise Mahmut Cihan Güvenç yer aldı.

MHP Listeleri

1. Selim Çakır Üniversite (İnşaatçı), 2. Özgün Toprak (Eczacı), 3. Ömer Yıldırım (Lise-Emekli Memur), 4. Sami Güler (Üniversite-Müteahhit), 5. Alican Doğan (Lise-İşadamı)


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor