Madeni Sanatkârlar Esnaf Odasından Eğitime Destek

Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayati İşitmen´in girişimi ile Adıyaman Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası tarafından Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Atölyesine materyal yardımı yapıldı.

GÜNDEM 23.02.2018 10:14:59 0
Madeni Sanatkârlar Esnaf Odasından Eğitime Destek

Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayati İşitmen´in girişimleri sonucundaBesni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Atölyesine uygulama derslerinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan arıza tespit cihazı Adıyaman Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası tarafından karşılandı.

Adıyaman Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Mahmut Yücel ve Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayati İşitmen, okulu ziyaret ederek arıza tespit cihazını teslim ettiler.

Ziyarette konuşan Adıyaman Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Mahmut Yücel; ?Odamız, Yönetimimiz döneminde, Adıyaman´da birçok eğitim projesi gerçekleştirdi. Bu eğitimler kapsamında birçok gencimiz uygulamalı eğitimler alarak İlimiz sanayisinin kalkınmasına katkı sunmaya başladı. Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız Hayati İşitmen, Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin faaliyetleri hakkında bizleri bilgilendirdi ve Okulumun ihtiyacı hakkında talepte bulundu. Şuan bizler bu talebi karşılayabilmenin mutluluğu içindeyiz. Bize bu konuda öncülük eden Hayati Başkanı´ma da ayrıca teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayati İşitmen ise, ?Bildiğiniz üzere yakın zaman önce başladığım görevimde ilk ziyaret ettiğim kurumlardan biri Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Okul Müdürümüz Nevzat Avşar ile Okul ? Sektör İşbirliği sağlayarak İlçemizde mesleki eğitimin daha kaliteli bir yapıya kavuşması için neler yapabileceğimizi konuştuk. Bu kapsamda atölyelerimizin ihtiyaçlarını da gündeme aldık. Adıyaman Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanımız Mahmut Yücel´e arıza tespit cihazı talebimizi ilettik. Sağ olsunlar kısa sürede bu ihtiyacımızın karşılanmasını sağladılar. Adıyaman Madeni Sanatkârlar Odasının Saygıdeğer Başkanı Mahmut Yücel´e İlçemiz eğitimine vermiş olduğu katkı dolayısı ile çok teşekkür ediyorum. İlimizde başarılı çalışmalar yapan Mahmut Yücel Başkanım ile işbirliğimizi önümüzdeki günlerde de devam ettirecek ve inşallah başarılı projelere birlikte imza atacağız? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor