Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

MAHER HOLDİNG’DEN “HIZLI” BÜYÜME İÇİN STRATEJİK HAMLE

Hayırsever hemşerimiz Mahmut Erdemoğlu’nun sahibi olduğu Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul’un ismini MHR Gayrimenkul Yatırımları olarak değiştirdi.

GÜNDEM 25.11.2021 15:20:00 0
MAHER HOLDİNG’DEN “HIZLI”  BÜYÜME İÇİN STRATEJİK HAMLE

Hayırsever hemşerimiz Mahmut Erdemoğlu’nun sahibi olduğu Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirirken AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.
2021 yılı Haziran dönemi itibariyle yaklaşık 4 milyar TL’lik varlık ve 750 milyon TL’lik özkaynak yöneten ve yıl sonu itibariyle taşınacağı kendi binasında faaliyetlerine devam edecek olan Maher Grubu’nun CEO’su Levent Uluçeçen, çalışanlarına yaptığı açıklamada, grubun gelecek üç yılda yeni yatırımlara hız vereceğini belirterek büyüme stratejilerine uygun olarak yeni sektörler ve şirketlerin gruba katılmasıyla üst yönetimde yeni görevlendirmelerin ve terfilerin gerçekleşeceğini bildirdi. Atamalarla ilgili bilgi veren Levent Uluçeçen, yeni yatırımların ve atamaların Maher Grubu için hayırlı olmasını diledi.
Quick Sigorta Genel Müdürü ve Corpus Sigorta Genel Müdür Vekili olarak görev yapan Ahmet Yaşar, Maher Sigorta Grubu Başkanı olarak görevlendirildi. Quick Sigorta’da Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür’lük görevleri devam eden Ahmet Yaşar aynı zamanda Corpus Sigorta’da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak yönetim kurulu üyeliği görevini de sürdürecek.
2017 yılı ve sonrasında yaptığı yatırımlarla hızlı bir büyüme gerçekleştiren Maher Yatırım Holding’de son olarak CFO olarak görev yapan Volkan Yıldız, Maher Grubu Strateji ve İş Geliştirme Başkanlığına atandı. Ahmet Yaşar ve Volkan Yıldız Maher Grup Şirketlerindeki muhtelif yönetim kurulu üyeliği görevlerine de devam edecekler. Corpus Sigorta Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Murat Şişli, Corpus Sigorta Genel Müdür Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.
 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER