MAHER HOLDİNG’İN DEPREM BÖLGESİNE DESTEĞİ SÜRÜYOR

Hayırsever hemşerimiz Mahmut Erdemoğlu’nun sahibi olduğu Maher Holding, Sigorta Grubu'nca Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sağlanan nakdi yardım ve desteklerin 30 milyon TL değerine ulaştığı bildirildi.

GÜNDEM 3.03.2023 14:34:00 0
MAHER HOLDİNG’İN DEPREM BÖLGESİNE DESTEĞİ SÜRÜYOR

Maher Holding'den yapılan açıklamada, Türkiye'nin, başına gelen en büyük felaketlerden birini yaşadığı belirtilerek, Maher Holding Sigorta Grubu şirketlerinin, yaşanılan deprem afeti sebebiyle başlattıkları nakdi, ayni ve insani yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere kapsamlı çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.

İkinci haftada gerçekleştirdikleri yardım çalışmalarının sonunda 30 milyon TL değerinde nakdi yardım ve destek sağlandığı bildirilen açıklamada, Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar'ın gerçekleşen "Türkiye Tek Yürek" yardım gecesinde yayına telefonla bağlandığı anımsatıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ahmet Yaşar, ülkeye başsağlığı dileyerek, sigortacıların kara gün dostu olduğu ve bu zor günlerin birlikte aşılacağı mesajı verdi.

İlk günden beri sahada olduklarını ve Türk sigorta sektörünün depremzedeler, sigortalılar ile acentelerin yaralarını sarmak için çaba sarf etmeye devam edeceğini aktaran Yaşar, aynı zamanda Maher Holding Sigorta Grubu şirketlerinden Quick Sigorta adına 2 milyon TL, Corpus Sigorta adına ise 1 milyon TL nakdi bağış miktarı açıkladı.

Açıklamada, AFAD başta olmak üzere birçok yardım kuruluşuna sağlanan desteklerin haftalık olarak devam ettiği bildirilerek, şunlar kaydedildi; “Yapılan yardım çalışmalarının dışında şirket yöneticilerimiz ve gönüllü çalışanlarımız, tırlarımıza yüklediğimiz konteyner, çadır ve muhtelif malzemeleri acentelerimizle birlikte sahada ihtiyaç sahiplerine ulaştırmakta ve 4 bini aşan acentemizle birlikte etkili bir yardım faaliyeti sürdürmektedir. Özellikle gönüllü acentelerimiz ve bölge acentelerimiz kendi acılarını unutup afetzedelere el uzatmaktadır. Acente ve çalışanlarımızın gönüllü yardım ve bağışları ayrıca bu miktarı çok daha büyütmektedir. İlk günden itibaren bölgedeki acentelerimiz ve çalışanlarını özel transferlerimiz ile bölge dışına alıp anlaşmalı otellerimize yerleşimlerini sağlıyor, bölgesel barınma ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Maher ailesi olarak şirketlerimiz, paydaşlarımız ve tüm gönüllülerimizle birlikte yaralarımızı sarmak için var gücümüzle çalışmaya kararlılıkla devam ediyoruz."


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor