Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Makam aracı şehit çocuğunun Sünnet düğünü için süslendi

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, 1 Ocak 2017 tarihinde Şırnak ve Siirt arasında bulunan Küpeli Dağında bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Faruk Yüksel´in 5 yaşındaki oğlu

GÜNDEM 12.09.2017 14:59:55 0
Makam aracı şehit çocuğunun Sünnet düğünü için süslendi

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, 1 Ocak 2017 tarihinde Şırnak ve Siirt arasında bulunan Küpeli Dağında bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Faruk Yüksel´in 5 yaşındaki oğlu Murat Yiğit´in sünnet düğünü için Valilik Makam aracını tahsis etti. 

Öğle saatlerinde Türk Bayrağı motifi oluşturularak süslenen Makam Aracı, Şehidin 5 yaşındaki oğlu Murat Yiğit´i evinden alarak Jandarma Eskortu eşliğinde düğünün yapılacağı salona getirildi.   

Vali Kalkancı, sünnet düğünü için tahsis ettiği makam arabası önünde Murat Yiğit´le fotoğraf çektirdi. Konvoy sonrası minik Murat Yiğit, salona geçerek kendisine ayrılan sandalyeye oturdu.

 Vali Kalkancı, düğün salonunda Şehit Uzman Çavuş Faruk Yüksel´in eşi Gülbahar Yüksel´le bir süre sohbet ederek, Murat Yiğit´i kucağına alıp çeşitli hediyeler verdi. 

Murat Yiğit´e Allah´tan hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler dileyen Vali Nurullah Naci Kalkancı, ?Şehidimizi rahmetle anıyoruz. Şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetleri bizim emanetimizdir. Allah Murat Yiğit´e sağlıklı bir ömür versin ve vatana millete ve tüm insanlığa faydalı bir birey olarak yetişmeyi nasip etsin. Bugün sünnet törenini gerçekleştirdik. İnşallah darısı evliliğine olsun? ifadelerini kullandı.  

 Duygu dolu anlar yaşayan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Faruk Yüksel´in eşi Gülbahar Yüksel ise, ?Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan ve makam aracını tahsis eden Sayın Valimize ve tüm misafirlere çok teşekkür ediyorum? dedi. 

Okunan Mevlid-i Şerif´in ardından sünnet düğünü sona erdi.

 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Faruk Yüksel´in 5 yaşındaki oğlu Murat Yiğit´in sünnet törenine Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, şehidin ailesi ve akrabaları ile Emniyet ve Jandarma personeli katıldı. 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER