Mal Müdürü Musa Asır’ın tayini çıktı

GÜNDEM 14.08.2012 13:01:09 0
Mal Müdürü Musa Asır’ın tayini çıktı

 

Mal Müdürü Musa Asır tayininin çıkmasındaki düşüncelerini şöyle açıkladı: “Kırşehir’in Kaman ilçesine atandım. Tut ilçesinde 1 yıl, Besni’de de 4 yıl olmak üzere toplamda 5 yıl bu bölgede görev yaptım. Burada ki sürem normalde 3 yıldı ama 5 yıl bitti. Burada görev yapmak tan mutluydum ve memleketimin Gaziantep olması da ayrı bir rahatlıktı. Burada çalışmak rahat ama Maliye Bakanlığının belirlediği bir rotasyon var ve bu rotasyona uymak zorundayız. Buraya gelecek olan arkadaşta inşallah bizim gibi çalışacaktır ve bundan eminim.

Besni’yi seviyoruz ve Besni’den istediğimiz vergi borçlarını gününde ödemeleridir. Vergi borçları ödenmediği ve vergi zammına bırakıldığı zaman yığılma söz konusu oluyor ve gereksiz bir faiz söz konusu oluyor. Besni’den en büyük isteğimiz vergi borçlarını ödemeleridir.”dedi.

Besni’nin hayır duasını almanın da kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Asır,  bütün mesai arkadaşlarına, daire amiri arkadaşlarına, sivil toplum örgütlerine ve basın mensuplarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor