MEES ENERJİYE GURURLANDIRAN ÖDÜL

Türkiye’nin en büyük panel üretici firması CW Enerji bayilerini Antalya’da ağırladı. Buradaki ödül töreninde Besnili hemşerimiz Serkan Can’ın sahibi olduğu MEES Enerji de yılın en başarılı firmaları kategorisinde ödülünü aldı.

GÜNDEM 19.11.2021 09:25:00 0
MEES ENERJİYE GURURLANDIRAN ÖDÜL

TÜRKİYE’DE BİR İLK: ŞEBEKE BAĞLANTILI TARIMSAL SULAMA SİSTEMİ
Besni’de faaliyet gösteren Mees Solar Enerji ve Sulama sistemleri, Türkiye’de bir ilke imza attı. Besnili çiftçi Yakup Doğan Özbay’a ait bahçede Türkiye’nin ilk şebeke bağlantılı tarımsal sulama sistemini (ON GRID) faaliyete geçirdiklerini aktaran MEES Enerji sahibi Serkan Can, sistemin montaj işleminin ise tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Can şunları kaydetti; “Türkiye’nin ilk şebeke bağlantılı tarımsal sulama sistemini ilçemizde devreye soktuk. Yakup Doğan Özbay çiftçimize ait bu sistem yaklaşık 288 kw gücünde. Kendilerine hayırlı olsun” diye konuştu.
Öte yandan Türkiye’nin en büyük panel üretici firması CW Enerji tarafından ödüllendirildiklerini dile getiren Serkan Can şöyle devam etti; Ülkemizin en büyük panel üretici firması CV Enerji her yıl geleneksel olarak bayilerini ağırlıyor. Bu kapsamda bu yıl Antalya’da düzenlenen törene bizde davet edildik. Burada firmamıza yılın en başarılı firmaları kategorilerinde ödül verildi. Bu ödül bizleri ilçemiz adına gururlandırmıştır. Mees Enerji olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi. 


Anahtar Kelimeler: ENERJİYE GURURLANDIRAN

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor