MEGA POLİETİLEN, FABRİKASINI YARDIM MERKEZİNE DÖNÜŞTÜRDÜ

7.7 şiddetindeki deprem nedeniyle yıkıma uğrayan Besni’de elini taşın altına koyan Mega Polietilen, depremin ilk gününden beri OSB içerisindeki fabrikasını hem acil toplanma yeri hem de yardımlar için depo olarak tahsis etti.

GÜNDEM 3.03.2023 14:46:00 0
MEGA POLİETİLEN, FABRİKASINI YARDIM MERKEZİNE DÖNÜŞTÜRDÜ

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık 11 ili etkileyen ve Adıyaman'da da büyük hasara neden deprem nedeniyle Mega Polietilen Köpük Sanayi, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP)'a yaptığı açıklamada, Adıyaman'da bulunan fabrikasında herhangi bir hasar olmadığını ancak elektrik ve doğal gaz kesintileri nedeniyle üretime geçici bir süre ara verdiklerini açıklamıştı.

Şirket açıklama sonrası, Adıyaman Besni'deki fabrika binasını depremzedeler için lojistik ve yardım merkezi olarak açtı. Kendi yardımlarının yanı sıra Türkiye'nin dört bir tarafından gelen yardım TIR’larının organize edilip depremzedelere ulaşmasında katkı sağlanıyor.  

Firma yetkilisi Hakan Özhan, Besni Kaymakamlığı ve AFAD ile beraber koordine bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "İlçeye gelen yardım tırlarını Besni ve çevre köydeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz" diye konuştu.  Özhan ayrıca battaniye ve ısınma ihtiyacına karşı depodaki kumaşları üçer metre kestirerek bölge halkına ulaştırdığını açıkladı. 

Öte yandan fabrikada üretim tekrar başladığında gerekli özel durum açıklaması yapılıp kamuoyu ve yatırımcıların bilgilendirileceği de duyurulmuştu. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor