Mehmet Akif Ersoy anıldı

GÜNDEM 26.03.2013 14:02:02 0
Mehmet Akif Ersoy anıldı

 

Besni Gülüsüm İbrahim Erdemoğlu Ortaokulu SODES Kültür Salonunda 12 Mart 2013 Salı günü saat 09’00’da düzenlenen programa Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç,  İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail İri, Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Oran, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma Geliştirme Proje Uzmanları ile okul ve kurum müdürleri, öğretmen, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Gülüsüm İbrahim Erdemoğlu Ortaokulu Türkçe öğretmeni Meral Yaman İri tarafından yapıldı.

Konuşmaların ardından İstiklal Anaokulu öğrencileri İstiklal Marşının 10 Kıtasını okudular.  Gülüsüm İbrahim Erdemoğlu Ortaokulu öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu 10 Kasım konulu orotoryum gösterime sunuldu.

Liseler Arası Şiiri Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren Besni İlçe Birincisi; Kız Meslek Lisesi öğrencisi Duygu Polat “Atiyi Karanlık Görerek” Şiiriyle, Besni İlçe İkincisi; Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Gözde Canpolat “Akif’im” şiiriyle, Besni İlçe Üçüncüsü; Şehit Mehmet Yağmur Lisesi  öğrencisi H.İbrahim Çulcu “Gitme İstemem” şiiriyle  dereceye girdiler  öğrencilerimize ödüllerini Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale verdi.

Liseler Arası kompozisyon yarışmasında İlçe Birincisi Kız Teknik ve Meslek Lisesinden Ezgi Ağır” Dili Yok Kalbimin” konulu kompozisyonu , İlçe ikincimiz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi  öğrencisi Ecem Ordu “Ölümsüz Bir Marş” konulu kompozisyonu, İlçe Üçüncüsü Kızılin Çok Programlı Lisesinden Gaffar Özbay “Kurtuluş Dizeleriyle İman Şairi”  konulu kompozisyonla dereceye girdiler dereceye giren okul ve öğrencilerimize Ödüllerini Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç verdi. Bu öğrencilerimizden

Ortaokullar arası resim yarışmasında İlçe Birincisi Mustafa Baba Ortaokulu Halil Yılmaz, İlçe İkincisi Güzelyurt Ortaokulu Zeliha Doğan ve İlçe Üçüncüsü Mustafa Baba Ortaokulu Ayşenur Eroğluna ödülerini Besni İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman verdi.

Ortaokullar Arası Şiiri Güzel Okuma Yarışmasında Şehit İmam Tan Ortaokulu Meryem Gök “Kurutuluş Savaşı Destanı” ile ilçe birincisi, Şehit Abdurrahman Eraslan Şeima Ayhan “Bülbül” şiiri ile ilçe ikincisi, İmam Hatip Ortaokulu Merve Sude Aktaş “Bayrak” adlı şiiri ile ilçe üçüncüsü oldular. dereceye giren okul ve öğrencilerimize Ödüllerini Besni Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail İri verdi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor