Mehmet Erdem Pazarcı Esnaflarını Ziyaret Etti

GÜNDEM 27.12.2013 15:56:51 0
Mehmet Erdem Pazarcı  Esnaflarını Ziyaret Etti

Adıyaman’ın 1984-89 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapmış olan ilkeli ve dürüst mütevaziliğiyle Adıyaman halkının gönlünde yer edinen MHP Belediye Başkan adayı Erdem Adıyaman’da halkla kucaklaşmaya devam ediyor.

Pazar’da gittiği her tezgahın başında pazarcı esnafı ve pazarı gezen vatandaşların ilgisiyle karşılaşmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdem; “Seçim ziyaretlerimiz kapsamında Pazarcı esnaflarımızla kucaklaşmak, sorunlarını dinlemek amacıyla ziyaret gerçekleştirdik. Ben halkın içinden biriyim. Seçildiğim takdirde Belediyenin kapısı kesinlikle halkıma açık olacak. Her karşılaştığım esnaf kardeşim beni bağrına bastı. Pazarda alış veriş yapan sevgili Adıyamanlı hemşerilerim benimle el sıkışmadan geçmedi. Özellikle geçlerimizde yine bir yakınından ailelerinin anlattıklarıyla Mehmet Erdem kimdir gayet iyi biliyor. Pazarda elime sarılan, boynuma sarılan pırıl prıl gençlerle karşılaştım bu gençlerin sevgisi bana güç verdi. Ben sevgili hemşerilerime çok teşekkür ediyorum, içlerinden biri olan bu kardeşlerini bağırlarına bastılar. Bizlerde bu sevgiye layık olmak adına görev verildiği takdirde elimizden geleni yapacağız.

Pazar esnafıyla bir araya gelen MHP Adıyaman Belediye Başkanı Mehmet Erdem’e MHP İl Başkanı Mithat Solgun, MHP Merkez ilçe Başkanı Ömer Yıldırım ve partililer eşlik ederken, Mehmet Erdem’i daha önce belediye başkanlığı döneminden tanıdıklarını belirten bir çok vatandaş, “Allah yar ve yardımcın olsun” diye dua ettiler.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor