MEHMET ERDEMOĞLU dualarla anıldı

GÜNDEM 27.12.2014 09:52:44 0
MEHMET ERDEMOĞLU dualarla anıldı

Hayırseverliği ile Besnililerin ve Gazianteplilerin gönlünde taht kuran ilkeleri ile gelecek nesillere örnek teşkil eden Merhum Mehmet Erdemoğlu, ebediyyete intikalinin 8. Yılında mezarı başında dualarla anıldı.

Anma törenine Merhumun Oğulları Ali Erdemoğlu, İbrahim Erdemoğlu, Mahmut Erdemoğlu, damadı Mustafa Erman ile diğer Aile fertleri; Besni’den Kaymakam Emrah Yılmaz, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Besni İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mükremin Özer, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Besni Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Hüseyin Sonkaya, Daire ve Kurum Amirleri, ile çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Yaşam ilkelerinden asla taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz

Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun anma töreninde kısa bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun yaşam ilkelerini hatırlattığı konuşmasında bu ilkelerden taviz vermeden yollarına devam ettiklerini söyledi. Erdemoğlu, “Bizlere öğrettiği  yaşam ilkelerinden ve insanlara  saygılı olma felsefenden asla taviz vermeden görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Başarıya ulaşmak için hak, hukuk, adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz. İki yıl önce yapımına başladığımız  Servi Erdemoğlu Kız Meslek Lisesi eğitim ve öğrenime başladı. 1000’e yakın öğrenci okumaktadır. Besni ilçemizde, mimarlık fakültesinin temelini attık çok şükür inşaatı devam ediyor. İnşallah Bir buçuk yıl sonrasında eğitim ve öğrenime açacağız. Yine Besni ilçemizde sosyal sorumluluk anlayışımızdan dolayı iplik fabrikamız çalışmaya başladı. Şu anda 250 hemşerimiz çalışmakta bu sayı önümüzdeki aylarda daha da artacaktır” şeklinde konuştu.

Babamızın İlkelerinden Ayrılmayacağımıza And içiyoruz
 
Besni’de Yeşil Besni için El ele isimli ağaç dikim kampanyası başlattıklarını ifade eden İbrahim Erdemoğlu, önümüzdeki 3 yıl içerisinde en az beş milyon ağaç dikilmesinin planlandığını söyledi.  Erdemoğlu “Bildiğin üzere Gaziantep ilimizde annemiz Servi Erdemoğlu adına bir cami yaptırıyoruz. Proje çalışması devam ediyor, önümüzdeki yıl temelini atıp inşaata başlayacağız” diye konuştu.
Şu anda tüm ülkemizde ilk, orta ve lisede okuyan tüm öğrencilerin 2000’de birisi Erdemoğlu ailesinin  yaptırdığı okullarda eğitim gördüğünü hatırlatan İbrahim Erdemoğlu, “Bizler babamızın çizdiğin yolda çalışmaya ilçemize, ilimize ülkemize ve milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Babamızın çizdiği ilkelerden ayrılmayacağımıza and içiyoruz” dedi. 
Asri Mezarlıktaki Anma töreninin ardından aynı gece yatsı namazına müteakip Mehmet Erdemoğlu Camii'nde Mevlüt okutuldu. Buradaki Mevlüde de vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor