MEHMET ERDEMOĞLU KÖPRÜSÜ HİZMETE AÇILDI

Özellikle bayramlarda yoğun olarak kullanılan Aşağışehirdeki Süphane köprüsünün yılların verdiği aşınmayla beklentiyi karşılamaması üzerine adım atan hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu, köprünün yeniden yapılarak hizmete açıldığını bildirdi.

GÜNDEM 12.02.2021 17:26:22 0
MEHMET ERDEMOĞLU KÖPRÜSÜ HİZMETE AÇILDI

Aşağışehir Süphane mevkiinde özellikle bayramlarda vatandaşların yoğun olarak kullandığı yol üzerinde bulunan ve yılların verdiği aşınmayla yıkılmaya yüz tutmuş köprü için hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu adım atmıştı.
İki aracın yan yana geçeceği, aynı zamanda vatandaşların da rahatlıkla yürüyebileceği yeni bir köprünün projesinin tamamlanmasının ardından inşaatına başlandı.

Yaklaşık 5 ay süren çalışmanın ardından yıkılmaya yüz tutmuş köprü modern bir görünüme kavuşurken mimarisiyle de Besnililerin beğenisini topladı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu; ?Vatandaşlarımızın cenazelerini defnetmek için kullandığı Aşağışehir Süphane mevkiindeki köprünün ihtiyacı karşılamadığını görmüştük. Bunun üzerine memleketimize hizmet noktasında köprünün yeniden yapımını üstlendim. Yetkili arkadaşlarımız projesini tamamlar tamamlamaz çalışmalara başladık ve köprü bütün çalışmaların tamamlanmasının ardından hizmete açıldı.

Bizler elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince memleketimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bundan sonrada bu hep böyle olacaktır. Memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor